Geen nieuwe meldingen

Herentrui van American People

Herentrui van American People

€ 33,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze gebreide kabeltrui voor heren is verkrijgbaar in 3 stijlen en kan een warme en comfortabele basis zijn voor winteroutfits.

Product-details

  • Gebreide kabeltrui voor heren
  • Standaard pasvorm
  • Warm en comfortabel
  • Materiaal: 100% acryl
  • Wasbaar in de machine
  • Beschikbare stijlen: Peace, Pass, Planet

Maattabel:

maat borstomtrek (cm)
S 92-97
M 97-102
L 102-107
XL 107-112
XXL 112-117

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.