In een Notendop
Maak gastronomische dromen waar bij het met 3 Michelinsterren bekroonde restaurant Hertog Jan en geniet van een culinaire belevenis.
Over deze deal
Michelin kende Hertog Jan maar liefst drie sterren toe, maar het befaamde en door weinig uitspanningen in België geëvenaarde restaurant herbergt vele sterren - de meeste daarvan staan in de keuken. Degusteer hoe smakelijk (g)astronomie kan zijn nabij Brugge.
Kies uit twee opties
- € 99 voor een culinaire verwennerij voor 1 persoon
- € 198 voor een culinaire verwennerij voor 2 personen
De culinaire verwennerij bestaat uit:
- Hapje bij het aperitief
- Drie voorgerechten
- Een hoofdgerecht
- Een dessert
De culinaire verwennerij wisselt regelmatig van samenstelling waardoor het nog een verrassing is wat je op de abond in kwestie gaat eten. Maar verwacht een achtbaan van smaakexplosies en -ervaringen die eigenlijk louter piekmomenten kan bevatten. Of je de verwennerij nou ervaart als lunch of als diner, de kookkunstwerkjes die je voorgeschoteld krijgt, zijn altijd van hetzelfde artistieke niveau. Het is ook mogelijk om met een groep tot maximaal 8 personen te gaan eten - voor speciale gelegenheden met grotere groepen kan je contact opnemen met Hertog Jan. En vergeet ook niet om tijdens het diner eens een kijkje te nemen in de imposante keuken en, indien het weer het toelaat, tijdens de lunch in de kweektuin.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren via e-mail op info@hertog-jan.com óf telefonisch op 0032 5067 3446, o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Drankarrangement ter plaatse bij te bestellen. Maximaal 8 personen per reservering, voor grotere groepen kan telefonisch contact worden opgenomen op 0032 5067 3446. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Hertog Jan
Hertog Jan ligt in België op 10 minuten rijden van Brugge. Eind 2010 kochten Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hun eigen boerderij om zelf de producten te kunnen telen voor hun culinaire creaties. Honderden organische kruiden, groenten en bloemen worden gekweekt en gebruikt in seizoensgebonden gerechten. De tuin vormt zo het uitgangspunt voor de ingrediënten op je bord.
Gert De Mangeleer en Joachim Boudens
Gert De Mangeleer nam samen met zijn culinaire soulmate Joachim Boudens in 2005 Hertog Jan over. Beïnvloed door de ervaringen tijdens hun periode in Belgische toprestaurants vormden ze de traditionele keuken van de zaak om naar een verfrissend en zelfs revolutionair geheel. Met de focus op het vormgeven van smaken, structuren en contrasten creëert Gert gerechten die alle zintuigen prikkelen en een duidelijke signatuur dragen. In 2007 kreeg Hertog Jan een eerste Michelinster, gevolgd door een tweede in 2010 en zelfs een derde in 2012. Joachim Boudens heeft een jarenlange passie voor het perfect combineren van uitzonderlijk eten en drinken. Als gastheer bij Hertog Jan zorgt hij ervoor dat je een sublieme en culinair verrassende avond beleeft en in ideale omstandigheden kan genieten van de onalledaagse creaties uit de keuken.