Het Amsterdamse Proeflokaal

Bierproeverij: 4 bieren met hapjes bij Het Amsterdamse Proeflokaal tegenover het Olympisch Stadion (vanaf 2 pers.)

Tot 36% korting.
Kies optie

In een Notendop


Proef vier speciaalbieren in het Bierlokaal en wissel elke slok af met een bijpassende bite die op een plateau geserveerd wordt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Bier en spijs zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden, net als carnavalskrakers en de polonaise of twee personen die elkaar net het ja-woord hebben gegeven voor het altaar. Laat liefde door de maag gaan en geniet van twee succesparen tijdens een bierproeverij met bijpassende hapjes.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een bierproeverij met hapjes voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 37,99 voor een bierproeverij met hapjes voor 3 personen (waarde € 58,50)
  • € 49,99 voor een bierproeverij met hapjes voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 74,99 voor een bierproeverij met hapjes voor 6 personen (waarde € 117)

Geniet samen met je vrienden, familie, medestudenten of collega’s van een bierproeverij onder deskundige begeleiding van enthousiast personeel. Verdeeld over vier ronden - in circa 60 tot 90 minuten - passeert bij elk speciaalbier een hapje dat feilloos aansluit bij de variatie in de biersmaken. Wat je precies te proeven krijgt, is mede afhankelijk van het seizoen en de stemming van de chef. Het blijft dus nog even een verrassing wat er precies op het robuuste houten plateau - dat eveneens als porseleinen bedje voor de bites fungeert - geserveerd wordt. Je mag je in ieder geval verheugen op de volgende biertjes:

  • Brouwerij ’t IJ IJwit
  • Lowlander American Pale Ale
  • Affligem Tripel
  • Lowlander Poorter

De witte brigade is bewapend met achtergrondkennis over de inhoud van de proeverij en vertelt graag meer over het ontstaan van het bier, het brouwproces en de verschillende soorten. Schroom dus niet om tussendoor brandende vragen te stellen, terwijl je alle verrassende smaken tot je neemt.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Te reserveren van 16.00-17.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de minimumleeftijd voor deze deal is 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Amsterdamse Proeflokaal


Sinds april 2017 is het Amsterdamse Proeflokaal geopend op het nieuwe Stadionplein, een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies. Het twee verdiepingen tellende gebouw, met meer dan 1.800 m² aan ruimte, telt meerdere 'foodcorners' waar deze smaken tot uiting komen. Een Grill & Bistro voor een sappig stuk vlees, een Dutch Seafood Bar voor verfijnde smaken uit de zee.

De brede trap naar de eerste verdieping geeft toegang tot de Food Experience: een ruimte waar proeven, genieten en beleven centraal staan. In het bierlokaal bijvoorbeeld worden er allerlei soorten bieren geschonken, en is het een ideale plek voor netwerkborrels of proeverijen. Maar ook aan wijnliefhebbers is gedacht: tegenover het bierlokaal zit een sfeervol, lang en modern wijnlokaal waar je terecht kan voor een proeverij of private dining, met ruim 50 soorten wijnen. Een deur verder vind je The Kitchen: een ruimte waar kookworkshops worden gegeven voor zo'n 30 personen. En dan zijn er nog de Proeftafels waar er onder jouw toeziend oog gerechtjes à la minute worden bereid.

Als dat niet al naar meer smaakt, weet dan dat alle gerechten bereid worden met dagverse ingrediënten die dagelijks door lokale boeren worden aangeleverd. Het Amsterdamse Proeflokaal is zeven dagen per week geopend van 7 uur in de morgen tot middernacht. Genoeg mogelijkheden dus om op deze ontmoetingsplek je zintuigen te laten prikkelen door de internationale smaak van Amsterdam. Parkeren is overigens het eerste uur gratis in de parkeergarage onder het restaurant.

Het Amsterdamse Proeflokaal

Nachtleven, Bar, Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij, Bierproeverij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.