Het Amsterdamse Proeflokaal

Viergangenproeverij van de chef bij Het Amsterdam Proeflokaal naast het Olympisch Stadion (vanaf 2 pers.)

Tot 53% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Beschikbaarheid Reserveren

Net als een ambitieuze medicijnonderzoeker is een gepassioneerde chef altijd op zoek naar de juiste verhouding van ingrediënten voor het samenstellen van onontdekte combinaties om de wereld een stukje mooier te maken. Neem de proef op de som en ontdek internationale keukengeheimen met een viergangenproeverij bij Het Amsterdamse Proeflokaal.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een viergangenproeverij voor 2 pers. (waarde € 74)
  • € 52,49 voor een viergangenproeverij voor 3 pers. (waarde € 111)
  • € 69,99 voor een viergangenproeverij voor 4 pers. (waarde € 148)

Omdat de chef begrijpt dat het nogal lastig kiezen kan zijn met de vele ‘eethoeken’ van het restaurant, helpt hij jou en je gezelschap gewoon graag een stukje op weg. In vier ronden krijg je een amuse, een platter van verschillende voorgerechten, een hoofdgerecht per persoon en als afsluiter een platter van verschillende desserts, allemaal afkomstig uit de diverse Proeflokaal-keukens. Niets staat vast, dus laat je verrassen door de culinaire creaties en gerechten van het seizoen. Overigens worden alle gangen in het midden van de tafel geserveerd zodat iedereen kan proeven en in het plezier kan meedelen. Wel zo gezellig.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Amsterdamse Proeflokaal


Sinds april 2017 is het Amsterdamse Proeflokaal geopend op het nieuwe Stadionplein, een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies. Het twee verdiepingen tellende gebouw, met meer dan 1.800 m² aan ruimte, telt meerdere 'foodcorners' waar deze smaken tot uiting komen. Een Grill & Bistro voor een sappig stuk vlees, een Dutch Seafood Bar voor verfijnde smaken uit de zee.

De brede trap naar de eerste verdieping geeft toegang tot de Food Experience: een ruimte waar proeven, genieten en beleven centraal staan. In het bierlokaal bijvoorbeeld worden er allerlei soorten bieren geschonken, en is het een ideale plek voor netwerkborrels of proeverijen. Maar ook aan wijnliefhebbers is gedacht: tegenover het bierlokaal zit een sfeervol, lang en modern wijnlokaal waar je terecht kan voor een proeverij of private dining, met ruim 50 soorten wijnen. Een deur verder vind je The Kitchen: een ruimte waar kookworkshops worden gegeven voor zo'n 30 personen. En dan zijn er nog de Proeftafels waar er onder jouw toeziend oog gerechtjes à la minute worden bereid.

Als dat niet al naar meer smaakt, weet dan dat alle gerechten bereid worden met dagverse ingrediënten die dagelijks door lokale boeren worden aangeleverd. Het Amsterdamse Proeflokaal is zeven dagen per week geopend van 7 uur in de morgen tot middernacht. Genoeg mogelijkheden dus om op deze ontmoetingsplek je zintuigen te laten prikkelen door de internationale smaak van Amsterdam. Parkeren is overigens het eerste uur gratis in de parkeergarage onder het restaurant.

Het Amsterdamse Proeflokaal

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.