Geen nieuwe meldingen

Het Arsenaal

Arsenaalplein 7, Vlissingen

Entree voor piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen, Zeeland

Kies optie

In een Notendop

Haal je scheepsbenen uit het vet: in dit piratenpark van 3 verdiepingen onderga je een piratentest, ben je in een zeeslag en aai je roggen.

Over deze deal

  • Ticket voor piratenpark Het Arsenaal
  • Enter het park vóór 15 december 2019
  • 3 verdiepingen piratenplezier
  • Met o.a. een aquarium, scheepssimulator, theater, touwslagerij, onderzeeër, schatvijver en nog veel meer
  • Vanuit de 66 meter hoge Arsenaaltoren heb je op 45 meter hoogte 360 ° uitzicht over de Westerschelde, het achterland en de zee
  • In de kombuis kan je een hapje eten
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis entree

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Het Arsenaal t/m 15 december 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. de herfstvakantie van 18 t/m 27 oktober 2019). Van 4 t/m 30 november 2019 geldig op vrijdag t/m zondag; van 1 t/m 15 december 2019 geldig op woensdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, scan je groupon bij de self scan kassa.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Arsenaal

Nee je komt er niet om nieuw interieur te shoppen; je komt er om helemaal los te gaan op 3 verdiepingen vermaak. In dit enorme piratenpark in Vlissingen kunnen niet alleen kinderen hun hart ophalen, ook tieners en volwassenen hebben hier genoeg te beleven. Zie hoe leven van piraten er aan toe ging en laat je voorbereiden op het échte piratenleven. Kan je enteren? Een kanon afvuren? Schieten dan? Neem de test af want het avontuur wacht op je. Zo stap je aan boord van een scheepssimulator waar je een zeeslag mee kan maken. Leerzaam is het park ook want in het aquaria bewonder je tientallen soorten zeedieren. Haaien, roggen (die je kan aaien), tropische vissen en de garra rufa; visjes die je handen schoonpoetsen. Vanuit de 66 meter hoge Arsenaaltoren heb je op 45 meter hoogte 360 ° uitzicht over de Westerschelde, het achterland en de zee. In de kombuis kan je een hapje eten.