Geen nieuwe meldingen

Het Ayurveda Instituut

Antistress-massage in Groningen of Winschoten: arrangement van 90 minuten bij Het Ayurveda Instituut

Tot 44% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet van een voetenbad, gevolgd door een hoofd-, nek- en schoudermassage met tot slot een massage van gezicht, decolleté, armen en benen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als het kantoor verlaten na een lange werkdag en inchecken bij Schiphol kan een fijne massage wonderen doen voor je stress-level. Mind your step voor een anti-stress massage-arrangement bij Het Ayurveda Instituut.

De deal

  • € 49,99 voor een anti-stress massage-arrangement van 90 minuten voor 1 persoon (waarde € 90)

Anderhalf uur worden lichaam en geest in ontspannende staat gebracht met een uitgebreid anti-stress arrangement. De enige keuze die jij hoeft te maken is of je voor magnesiumolie of ayurvedische olie gaat. Nadat je je keuze hebt gemaakt, rest je niks anders dan ontspannen. Geef je over aan de behandeling en laat de dagelijkse stress eventjes heerlijk achter je.

Anti-stress massage-arrangement:

  • Voetenbad
  • Ontspannende hoofd-, nek- en schoudermassage
  • Massage van gezicht, decolleté, armen en benen

Deze massage wordt uitgevoerd in een veilige omgeving en is uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2019 op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op de locatie in Groningen en maandag, woensdag en zondag op de locatie in Winschoten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Let bij het maken van de reservering op dat je eerst de locatie - Groningen of Winschoten - kiest en dan de dag en tijd.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Breng zelf slippers, een badlaken en twee kleine handdoeken mee of huur een pakket voor € 10 (de slippers zijn wegwerpexemplaren). De behandeling wordt door zowel mannen als vrouwen uitgevoerd, een voorkeur uitbrengen is niet mogelijk. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Ayurveda Instituut

Bij Het Ayurveda Instituut behandelen specialisten volgens de befaamde gezondheidsleer uit India. Voornaamste uitgangspunt is dat het lichaam niet los staat van de geest en de natuur. Deze holistische benadering benadrukt dat er balans moet zijn om jezelf te zijn en te kunnen functioneren zoals je wil. Ervaar die balans bij dit instituut in Groningen - in Corpus Den Hoorn - middels yoga, meditatie, detox, therapeutische behandelingen, kookworkshops en massages. Stress over waar je je auto kwijt kan weten ze hier overigens ook te vermijden, want je kan gratis voor de deur parkeren

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.