Het Ayurveda Instituut

Het Ayurveda Instituut

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat lichaam en geest ontspannen met een oliemassage, een bezoek aan het voetenbad en Turks stoombad en sluit af met een verkwikkende thee.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als een knipperend dashboardlampje verdient je lichaam je volledige aandacht voordat je met pech en een rokende motor aan de kant staat uit te puffen. Parkeer jezelf even bij Het Ayurveda Instituut.

De deal

  • € 59,99 voor een Hammam-beleving voor 2 personen (waarde € 140)

De 60 minuten durende behandeling bestaat uit:

  • Ontvangst in de intieme hammam
  • 10 minuten in het Voetenbad
  • 15 minuten in het Turks stoombad
  • Massage op een verwarmde massagetafel - met keuze uit olijfoliezeep of peeling met scrubzout (jullie worden niet tegelijkertijd gemasseerd maar om en om)
  • Kopje Oriëntaalse thee

Bij binnenkomst in deze zwoele hammam ligt er een voetenbad op je te wachten. Via het Turkse stoombad neem je plaats op de massagetafel. De massage is ontwikkeld om zowel lichaam als geest te voeden en te reinigen. Extra bijkomstigheid van de oliën is een stukje bescherming van de huid. De thee ter afsluiting zorgt dat de zintuigen in balans komen en geeft het laatste zetje om het lichaam in ontspannen modus te schakelen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 februari 2019 op vrijdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Badjas, handdoeken, slippers en - indien gewenst - badkleding zelf meebrengen (ook ter plaatse te huur). Behandelingen worden verzorgd door een vrouw of een man (voorkeur aangeven is niet mogelijk). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Ayurveda Instituut


Bij Het Ayurveda Instituut behandelen specialisten volgens de befaamde gezondheidsleer uit India. Voornaamste uitgangspunt is dat het lichaam niet los staat van de geest en de natuur. Deze holistische benadering benadrukt dat er balans moet zijn om jezelf te zijn en te kunnen functioneren zoals je wil. Ervaar die balans bij dit instituut in Groningen - in Corpus Den Hoorn - middels yoga, meditatie, detox, therapeutische behandelingen, kookworkshops en massages. Stress over waar je je auto kwijt kan weten ze hier overigens ook te vermijden, want je kan gratis voor de deur parkeren

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.