Geen nieuwe meldingen

Aan het Nieuwe Meer: 5-gangendiner van de chef bij restaurant Het Bosch in Amsterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 42% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Krijg vijf gangen lang culinaire parels voorgeschoteld die passen bij de luxe uitstraling van dit mondaine restaurant.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Uit eten gaan is net als een zonvakantie: alle zorgen worden je uit handen genomen, je kan om de voorpret te vergroten de kaart alvast online bestuderen en als je ergens vlakbij een boot kan huren is dat altijd een pré. Meer aan bij restaurant Het Bosch aan het Nieuwe Meer.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een 5-gangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 120)
  • € 104,99 voor een 5-gangendiner van de chef voor 3 personen (waarde € 180)
  • € 139,99 voor een 5-gangendiner van de chef voor 4 personen (waarde € 240)

Een diner van de chef betekent een avond vol verrassingen. Wat echter geen verrassing is, is dat de chef je op deze avond gaat imponeren met bijzondere gerechten. Gerechten waar hij trots op is of gerechten die passen bij waar het restaurant voor staat. En wat dat betreft zit je bij Het Bosch in Amsterdam wel goed. De gerechten zijn namelijk gebaseerd op de klassieke Franse keuken, maar je gaat desalniettemin ook invloeden terugzien uit bijvoorbeeld Italië, Spanje en Azië. Je kan het diner daarom ook wel zien als een soort culinaire rondreis met als groot voordeel dat het je flink wat vakantiedagen scheelt.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en 13 juli t/m 10 augustus 2019)).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Bosch

Bij Het Bosch ontloop je de drukte van de hoofdstad en geniet je van een hapje, een drankje en van rust. Deze "Waterfront Kitchen" (& Bar) is geworteld in de Franse Gastronomie en heeft een per seizoen wisselende menukaart, want zo kan er worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen en trends. En kan je er blijven terugkomen zonder dat de kaart gaat vervelen. Wat ook nooit gaat vervelen is op vrijdag- of zaterdagavond een bezoek brengen aan deze Amsterdamse hotspot, terwijl je geniet van het uitzicht op het water van het Nieuwe Meer, een drankje en fijne muziek op de achtergrond.

Het Bosch

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.