Geen nieuwe meldingen

Gastronomisch 7-gangendiner of -lunch met 3 aperitiefhapjes en 1 amuse bij Michelinrestaurant Het Koetshuis in Bennekom

Beperkte tijd beschikbaar!
90+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Beschikbaarheid Reserveren

Belangrijk voor de beoordeling van gerechten is de compatibiliteit van smaken, artistieke opstelling van de gerechten en hoe hard men het poëtische woord “hmmm” bij de eerste hap laat klinken. Michelinster-restaurant Het Koetshuis scoort drie keer een tien met hun 7-gangendiner of -lunch.

Kies uit 6 opties

  • € 69,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 1 persoon
  • € 139,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 2 personen
  • € 209,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 3 personen
  • € 279,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 4 personen
  • € 419,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 6 personen
  • € 559,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 8 personen

Bij aankomst in dit elegante etablissement geniet je van drie aperitiefhapjes en één amuse, waarna zeven gastronomische gerechten volgen. De chef verrast je met een creatief menu dat elke 6 weken verandert en is samengesteld uit ingrediënten van het seizoen.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag voor diner. Ook te gebruiken voor lunch op vrijdag en zondag met 13.30 uur als uiterlijke aanvangstijd.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Koetshuis

© Groupon

Het Koetshuis overrompelt al 32 jaar gasten en recensenten in hun klassieke 'huis' in Bennekom, omgeven door de Veluwse bossen. Dit jaar viert de fameuze founding family Löhr van het kwaliteitsrestaurant hun 20e achtereenvolgende jaar met een Michelinster. De strenge beoordelaars van uitzonderlijke gastronomie noemen sommelier Danny Löhr bij naam en roemen zijn "uitstekende" wijnadvies om de "heerlijke gerechten" te vergezellen. Andere kritische keurmeesters werden ook al omver geblazen door "de uitgekiende keuken" en "goed gedoseerde smaken", getuige de 16 GaultMillau-punten die het Koetshuis kreeg toebedeeld.

De gepassioneerde en ervaren gastvrouw Saskia Löhr zet vol in op toegankelijkheid, iets wat bij restaurants met de standing van Het Koetshuis zeker geen gegeven is. Haar missie is "het warme deken-gevoel" om haar gasten gelijk "100% uit en thuis" te laten voelen. De lat ligt weliswaar hoog in de Bennekomse uitspanning - niks minder dan "een onvergetelijke eetbeleving" is het hoge doel - maar de ambiance is warm, persoonlijk, ontspannen. Zoals Löhr het zelf zegt: "Alsof je bij goede vrienden op bezoek komt." De witte brigade jaagt perfectie in smaak na en beoogt met eenvoudige en pure ingrediënten iets bijzonders te maken. "Onze koks gaan er regelmatig op uit om verse bloemen en kruiden in de omgeving te plukken om die te verwerken in de gerechten", aldus de gastvrouw. "En vier keer per jaar wisselen we van kaart waarbij we uitsluitend werken met seizoens producten. Zo garanderen we altijd de versheid en kwaliteiten van onze gerechten."

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.