In een Notendop
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Beoordelingen van klanten
Over deze deal

Belangrijk voor de beoordeling van gerechten is de compatibiliteit van smaken, artistieke opstelling van de gerechten en hoe hard men het poëtische woord “hmmm” bij de eerste hap laat klinken. Michelinster-restaurant Het Koetshuis scoort drie keer een tien met hun 7-gangendiner of -lunch.
Kies uit 6 opties
- € 69,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 1 persoon
- € 139,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 2 personen
- € 209,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 3 personen
- € 279,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 4 personen
- € 419,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 6 personen
- € 559,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 8 personen
Bij aankomst in dit elegante etablissement geniet je van drie aperitiefhapjes en één amuse, waarna zeven gastronomische gerechten volgen. De chef verrast je met een creatief menu dat elke 6 weken verandert en is samengesteld uit ingrediënten van het seizoen.
Wat je moet weten
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Het Koetshuis
Het Koetshuis overrompelt al 32 jaar gasten en recensenten in hun klassieke 'huis' in Bennekom, omgeven door de Veluwse bossen. Dit jaar viert de fameuze founding family Löhr van het kwaliteitsrestaurant hun 20e achtereenvolgende jaar met een Michelinster. De strenge beoordelaars van uitzonderlijke gastronomie noemen sommelier Danny Löhr bij naam en roemen zijn "uitstekende" wijnadvies om de "heerlijke gerechten" te vergezellen. Andere kritische keurmeesters werden ook al omver geblazen door "de uitgekiende keuken" en "goed gedoseerde smaken", getuige de 16 GaultMillau-punten die het Koetshuis kreeg toebedeeld.
De gepassioneerde en ervaren gastvrouw Saskia Löhr zet vol in op toegankelijkheid, iets wat bij restaurants met de standing van Het Koetshuis zeker geen gegeven is. Haar missie is "het warme deken-gevoel" om haar gasten gelijk "100% uit en thuis" te laten voelen. De lat ligt weliswaar hoog in de Bennekomse uitspanning - niks minder dan "een onvergetelijke eetbeleving" is het hoge doel - maar de ambiance is warm, persoonlijk, ontspannen. Zoals Löhr het zelf zegt: "Alsof je bij goede vrienden op bezoek komt." De witte brigade jaagt perfectie in smaak na en beoogt met eenvoudige en pure ingrediënten iets bijzonders te maken. "Onze koks gaan er regelmatig op uit om verse bloemen en kruiden in de omgeving te plukken om die te verwerken in de gerechten", aldus de gastvrouw. "En vier keer per jaar wisselen we van kaart waarbij we uitsluitend werken met seizoens producten. Zo garanderen we altijd de versheid en kwaliteiten van onze gerechten."