Geen nieuwe meldingen

Het Prentenkabinet

Het Prentenkabinet

Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet in het hart van de sleutelstad van een supriselunch van drie gangen aangevuld met o.a. scroppino en een amuse.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Samen een bord eten delen maakt een vriendschap sterker, net als de afspraak om 100 push-ups te doen elke keer als je elkaar ziet. Kiezen én delen met een driegangenlunch bij Het Prentenkabinet.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een luxe 3-gangenlunch vd chef incl. amuse, brood & boter + scroppino - 1 pers. (waarde € 37)
  • € 39,99 voor een luxe 3-gangenlunch vd chef incl. amuse, brood & boter + scroppino - 2 pers. (waarde € 74)
  • € 79,99 voor een luxe 3-gangenlunch vd chef incl. amuse, brood & boter + scroppino - 4 pers. (waarde € 148)

Tijdens deze lunch laat je je drie gangen lang in de watten leggen door de chefs van Het Prentenkabinet. Je begint met een amuse om je smaakpapillen vast in hogere sferen te brengen. Vervolgens hou je de stemming erin met wat brood met boter en worden de drie gangen aan je gepresenteerd. Wat je precies krijgt blijft zoals ze dat in het Engels zeggen een surprise maar de kaart geeft je een idee van de gerechten die de chef normaal gesproken met liefde serveert. Wel zeker weet je dat je tussendoor geniet van een Italiaanse scroppino: een frisse ijsdrank op basis van prosecco, citroenijs en limoncello. 

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 voor lunch van 12.30 tot 14.00 uur (aanvangstijd) op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig icm andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Prentenkabinet

Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de oude Pieterswijk van Leiden. De chefs hier laten zich inspireren door de Franse/Internationale keuken en combineren dit met het gebruik van streekproducten. Zo serveren zij karakteristieke gerechten in dit eeuwenoude pand met een evenzo bijzonder karakteristiek en klassiek interieur. Denk aan een gebakken skrei afgelakt met appelstroop of een portobello in bladerdeeg. Op verzoek is het ook mogelijk om de chef een hoogstaand gluten- en/of lactosevrij gerecht uit zijn koksmuts te laten toveren. Fijn toeven dus. Zeker ook op een zomerse dag wanneer het mogelijk is om plaats te nemen aan de achterkant van het restaurant op het park-terras.

Het Prentenkabinet

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.