sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Stratumseind 39a, Eindhoven

High Beer incl. borrelplank voor 2, 4 of 6 personen bij LUX Eindhoven

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Vier speciaalbier vormen de hoeksteen van deze High Beer met een goed gevulde borrelplank; daarvoor hoef je niet te wachten tot vrijdag.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
chloe
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 9, 2022
We hadden verwacht met een groep van 6 aan een gezellige tafel binnen te kunnen zitten, helaas was dit een tegenvaller voor het arrgement wat ze aanbieden! Wij hebben als nog heerlijk genoten buiten met terras verwarming. Goede service! Wij hadden een high wine, en werden fijn bediend en kregen uitleg over elke wijn die hij serveerde! Zeker een aanrader
E
Evelien
6 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 31, 2022
++ heel goed

Over deze deal

  • High Beer incl. borrelplank voor 2, 4 of 6 personen
  • Nieuwe luxe bar middenin het Eindhovense uitgaanshart
  • Vier speciaalbiertjes
  • Je krijgt een goed gevulde borrelplank; denk aan charcuterie, nootjes, ham, kaas, zoutjes, chips
  • Op maandag t/m donderdag ben je welkom vanaf 15.00 uur, op vrijdag t/m zondag vanaf 14.00 uur

  • Deze deal is niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar

Deal-Voorwaarden

Minimaal leeftijd 18 jaar voor alcoholische dranken, neem je identiteitsbewijs mee. Reserveren verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over LUX Eindhoven

LUX Eindhoven: hét adres voor je borrel, een feestje, een hapje, drankje en een beatje. Ondernemers Pieter Bekker en Ward Mansour -geen onbekenden in Eindhoven- verbinden met LUX op Stratumseind borrelen en stappen. Je hoeft dus niet te kiezen tussen kroeg of club, in deze luxe bar kan je al vroeg op de avond terecht voor borrelhappen-op-niveau (sushi en oesters behoren tot de mogelijkheden) een goede selectie wijnen of flashy cocktails. Gaandeweg de avond stap jij hup, zo van je stoel of kruk de dansvloer op en danst de nacht weg op beats van een diverse DJ-line-up.