sluit
V-Day

Eetcafé Marktzicht

Markt 5, Zevenbergen

Highwine of highbeer inclusief hapjes bij Eetcafé Marktzicht in Zevenbergen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 1-2.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geniet van een borrelplank met bruchetta, kaas, worst, nootjes, bakje nacho's en truffelfriet onder het genot van een wijn of biertje.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
M
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
december 23, 2022
Lekker gegeten en sfeervol zitten. Wel beetje misleidende reclame. Bij Groupon deal staat bijvoorbeeld 12 uurtje vermeldt met drie boterhammen (maar je krijgt er maar 1). Bij Club Sandwich zitten geen frietjes, ondanks dat dit wel op menukaart staat bij de deal. Niet raar voor deze prijs, maar vermeldt het er dan even bij. Wel zo netjes (en duidelijk)!

Over deze deal

 • Highwine of highbeer
 • Elke dag geldig van 14.30 tot 17.00 uur
 • Per persoon kies je of je liever wijn of bier drinkt
 • Vervolgens mag je 2 verschillende wijnen kiezen, je hebt de keuze uit wit, rosé en rood
 • Of kies 2 verschillende biertjes
 • Ondertussen worden de hapjes geserveerd:
  • 1ste ronde: bruchetta, kaas, worst, nootje en een snack, geserveerd op een borrelplankje
  • 2de ronde: klein bakje nacho's vega en truffelfriet met bacon.
 • Mocht je daarna nog trek hebben dan kun je voor € 7,95 een extra ronde bestellen
 • Dit kan een ronde zijn met dessert of hoofdgerechten, inclusief een glas wijn of biertje

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op www.groupon.nl/reservations. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor € 7,95 bestel je een extra ronde hapjes, een glas wijn of biertje. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Eetcafé Marktzicht

Een plek om te genieten, zowel binnen als buiten op het terras. Eetcafé Marktzicht, gevestigd bij de markt in Zevenbergen, heet je van harte welkom voor een lunch, high tea, borrel of diner. Met hun versbereide gerechten en een klantvriendelijke service, leggen ze je in de watten. Ze houden rekening met je dieetwensen en hebben een ruime keuze uit vegetarische gerechten. Zin in een borrel? De uitgebreide mock- en cocktail kaart geeft je een ruime keuze. Voor feestje ben je hier ook aan het juiste adres. Ze kijken graag mee naar de mogelijkheden. Eetcafé Marktzicht is een plek waar je terecht kan om culinair te komen genieten.