Vier ponyrijlessen voor kinderen van 6 t/m 18 jaar bij Hippisch Centrum Westland in Den Haag

Hippisch Centrum Westland

Resterende tijd beperkt!
Tot 76% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 4 ponyrijlessen voor 1 persoon (waarde € 80)
  • € 38,99 voor 4 ponyrijlessen voor 2 personen (waarde € 160)

In vier lessen van een half uur - in 4 achtereenvolgende weken - krijg je een introductie in ponyrijden. Kledingvoorschriften: een makkelijk zittende broek en kaplaarzen of bergschoenen met een hak.

Voorwaarden


Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag tijdens lestijden. Let op: in de maanden juli en augustus kunnen er geen lessen gevolgd worden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0174 298 541, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. De lessen moeten aaneengesloten gevolgd worden (1 keer per week). De optie voor 2 personen is echt voor 2 personen, het is dus niet mogelijk om 8 lessen te volgen door 1 persoon. Het dragen van een cap is verplicht, het is mogelijk om deze te huren voor € 1 p.p. per keer. Minimumleeftijd: 6 jaar. Maximumleeftijd: 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hippisch Centrum Westland


Hippisch Centrum Westland is een manege aan de rand van Den Haag tegen natuurgebied De Uithof en de Madepolder aan. De aangelegde ruiterpaden (45 km) leiden je van het HCW door het fraaie recreatiegebied Madestein, met het strand en de duinen in de directe nabijheid. Regelmatig worden er bij Hippisch Centrum Westland voor de paard- en ponyruiters buitenritten georganiseerd. Liefhebbers van dressuur- en springsport, maar ook recreatieruiters en westernruiters worden enthousiast ontvangen, of je nu beginnend of ervaren bent. Daarnaast is het mogelijk privélessen te nemen.

Hippisch Centrum Westland

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Paardrijden
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.