Geen nieuwe meldingen

5 nummers Historia incl. special, het abonnement stopt automatisch

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Historia is een magazine waarin geschiedenis tot leven gebracht wordt met boeiende verhalen over o.a. veldslagen en legendarische personen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • 5 keer Historia Magazine op je deurmat
  • Inclusief de jaarspecial ‘Gouden Greep uit de geschiedenis’ met een greep uit de beste artikelen van Historia
  • Na 2 februari 2020 is deze deal geschiedenis
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Reis naar het verleden en lees van alles over belangrijke veldslagen, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen

Historia Magazine

Historia is een magazine dat 9x per jaar - dus elke 6 weken - verschijnt en de geschiedenis tot leven brengt. Je beleeft de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet van spannende en boeiende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Met een abonnement kan je het magazine ook gratis online lezen. Na afloop van de vijf nummers stopt je abonnement automatisch.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres). Als je voor 15 januari 2020 bestelt ontvang je je eerste nummer op 29 januari 2020.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 9 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Historia Magazine