Geen nieuwe meldingen

4 nummers Historia Special: Oorlog & veldslagen, het abonnement stopt automatisch

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geef je over aan de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis die in dit magazine worden belicht

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
Els
2 beoordelingen2 beoordelingen
mei 24, 2019
Uitstekend
M
Mariet
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 7, 2019
Geen idee
M
MoniqueHELPFUL REVIEWER
5 beoordelingen1 beoordelingen
maart 13, 2019
Leuke aktie en keurig bezorgd.
P
Patricia
2 beoordelingen1 beoordelingen
maart 13, 2019
Leuke en lekkere recepten. Goed magazine!

Wat je krijgt

  • 4 nummers Oorlog & veldslagen op je deurmat geknald
  • Je abonnement stopt automatisch

  • Geef je over aan de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis die in dit magazine worden belicht
besteld vóór eerste nummer geleverd op
6 mei 20 mei
1 juli 15 juli

Oorlogen & Veldslagen

Oorlogen & Veldslagen is een serie luxe specials van Historia Magazine. Elke twee maanden kan je je overgeven aan meeslepende verhalen, uitgebreide tijdbalken, gedetailleerde kaarten en prachtige foto’s. In elk deel worden de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis belicht.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is het dierentijdschrift met een mix van informatie en fun. Hoe communiceren dieren met elkaar? En hoe ziet de werkdag van een vissendierenarts eruit? Daarnaast worden praktische tips over voeding en verzorging gecombineerd met ontroerende verhalen en fraaie fotografie. Hart voor Dieren richt zich vooral op huisdieren in de breedste zin van het woord, met een extra focus op kat en hond.