Geen nieuwe meldingen

Ravenseweg 11C, Hellevoetsluis

Toegang tot themapark Historyland, naar keuze incl. midgetgolf in Hellevoetsluis

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Sta oog in oog met een levensgrote dino en maak naar keuze een reis door de geschiedenis tijdens een potje midgetgolf met 12 unieke holes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een uitje met de kinderen is net als een gladiatorengevecht: het zit vol spektakel, je voorziet je publiek van brood en spelen en na afloop ben je hopelijk de held van de dag. Steek je duim omhoog voor een dagje Historyland.

Kies uit 4 opties

  • € 4,99 voor een entreeticket voor 1 volwassene (vanaf 13 jaar) (waarde € 10)
  • € 3,99 voor een entreeticket voor 1 kind (4 t/m 12 jaar) (waarde € 7,50)

  • € 7,99 voor een entreeticket incl. Historygolf voor 1 volwassene (vanaf 13 jaar) (waarde € 15)
  • € 5,99 voor een entreeticket incl. Historygolf voor 1 kind (4 t/m 12 jaar) (waarde € 12,50)

Met een entreeticket voor Historyland heb je toegang tot het museum, de historische boerderij en het Historypark. Bezoek verschillende exposities vol met prehistorische fossielen en replica’s van uitgestorven diersoorten en materialen uit de prehistorie. Of bezoek de tentoonstelling De Mammoetsteppe waarin je je eigen pijl en boog leert maken.

Als je kiest voor de optie incl. ticket voor Historygolf maak je al midgetgolfend een tour door de geschiedenis langs 12 holes. Probeer Napoleon bijvoorbeeld te verslaan, bewonder het Mexicaanse Chichén Itzá of probeer met een vissersboot in de vorm van een trekschuit de overkant te bereiken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 april 2019 op woensdag t/m zondag (m.u.v. vakanties).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wilt.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Historyland

In themapark Historyland in Hellevoetsluis maak je een reis door de tijd. Binnen leer je onder meer over de wolharige neushoorn en de sabeltandkat en ervaar je hoe koud het was in de IJstijd door een een kijkje te nemen in een heuse ijsgrot. Buiten, in het negen hectare grote Historypark, kom je in een gebied waar je de geschiedenis herbeleeft. Begeef je bijvoorbeeld tussen levensgrote dino's, klim in een echte MIG-straaljager of ga op zoek naar fossielen in het opgraafveld. Papa's, mama's, opa's en oma's, begeleiders en babysitters kunnen tussendoor of na een interactieve dag gerust plaatsnemen in de theetuin. Omringd door appelbomen van maar liefst 50 jaar oud geniet je daar namelijk in alle rust van een kop koffie of thee en kakelvers appelgebak. De kids kunnen zich ondertussen vermaken op de hobbeldieren, oude trekker of glijbaan.

Historyland

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën