Toegang tot themapark Historyland, naar keuze incl. midgetgolf in Hellevoetsluis

Resterende tijd beperkt!
Tot 52% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 4,99 voor een entreeticket voor 1 volwassene (vanaf 13 jaar) (waarde € 10)
  • € 3,99 voor een entreeticket voor 1 kind (4 t/m 12 jaar) (waarde € 7,50)

  • € 7,99 voor een entreeticket incl. Historygolf voor 1 volwassene (vanaf 13 jaar) (waarde € 15)
  • € 5,99 voor een entreeticket incl. Historygolf voor 1 kind (4 t/m 12 jaar) (waarde € 12,50)

Met een entreeticket voor Historyland heb je toegang tot het museum, de historische boerderij en het Historypark. Bezoek verschillende exposities vol met prehistorische fossielen en replica’s van uitgestorven diersoorten en materialen uit de prehistorie. Of bezoek de tentoonstelling De Mammoetsteppe waarin je je eigen pijl en boog leert maken.

Als je kiest voor de optie incl. ticket voor Historygolf maak je al midgetgolfend een tour door de geschiedenis langs 12 holes. Probeer Napoleon bijvoorbeeld te verslaan, bewonder het Mexicaanse Chichén Itzá of probeer middels een vissersboot in de vorm van een trekschuit de overkant te bereiken.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 februari 2019 op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Groupons op mobiele telefoons worden niet geaccepteerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Historyland


In themapark Historyland in Hellevoetsluis maak je een reis door de tijd. Binnen leer je onder meer over de wolharige neushoorn en de sabeltandkat en ervaar je hoe koud het was in de IJstijd door een een kijkje te nemen in een heuse ijsgrot. Buiten, in het negen hectare grote Historypark, kom je in een gebied waar je de geschiedenis herbeleeft. Begeef je bijvoorbeeld tussen levensgrote dino's, klim in een echte MIG-straaljager of ga op zoek naar fossielen in het opgraafveld. Papa's, mama's, opa's en oma's, begeleiders en babysitters kunnen tussendoor of na een interactieve dag gerust plaatsnemen in de theetuin. Omringd door appelbomen van maar liefst 50 jaar oud geniet je daar namelijk in alle rust van een kop koffie of thee en kakelvers appelgebak. De kids kunnen zich ondertussen vermaken op de hobbeldieren, oude trekker of glijbaan.

Historyland

Sightseeing of tour, Museum, Kinderactiviteiten, Museum en attractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.