Geen nieuwe meldingen

Ticket voor Holi Fusion Festival 2019 op 17 augustus bij de Karpendonkse plas in Eindhoven, incl. kleurpoeder

Holi Fusion Festival

Tot 43% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vier het leven, vier de zomer, strooi met kleuren, dans op live-muziek, doe mee met verschillende activiteit en nog veel meer.

Wat je krijgt

  • Holi Fusion Festival 2019
  • Ticket inclusief 5 zakjes kleurpoeder, af te halen bij het evenement zelf
  • Datum: zaterdag 17 augustus 2019
  • Van 12.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Karpendonkse plas in Eindhoven
  • Inclusief servicekosten

Dans een gat in de dag op dit 11 uur durende festival dat in het teken staat van een eeuwenoude Holi-traditie: het gooien van kleurstoffen, oorspronkelijk om de komst van de lente te vieren. En vieren is wat er gaat gebeuren: doe mee met de verschillende activiteiten zoals zumba en salsa, neem een henna-tattoo, dans op de muziek bij een van de diverse stages en geniet van drinken, eten, springkussens, make-up en bodypainting, een donkere area met fluorescerende kleuren en nog veel meer.

De deal

  • € 14,99 voor een Early Color-ticket incl. 5 zakjes kleurpoeder (waarde € 26,50)

Aan de Karpendonkse Plas, vlak achter de TU vind je op dit groene veld dit kleurrijke festival. Van 12.00 tot 23.00 uur vier je hier het leven en vanaf 15.00 uur wordt er afgeteld voor het eerste moment om met de zakjes gevuld met kleurpoeder te gooien. De line-up is verdeeld over 4 stages, van progressive house tot R&B en latin tot live-shows.

Let op: de zakjes kleurpoeder zijn af te halen bij het festival zelf.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Holi Fusion Festival op zaterdag 17 augustus 2019 bij de Karpendonkse plas, te Eindhoven.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De 5 zakjes kleurpoeder zijn af te halen op het festival zelf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Holi Fusion Festival

Dit festival staat in het teken van een eeuwenoude Holi-traditie: het gooien van kleurstoffen, oorspronkelijk om de komst van de lente te vieren. Holi Fusion Festival is opgezet door drie vrienden uit Italië, Nederland en India en is uitgegroeid tot een internationale viering waarbij liefde, tolerantie en gelijkheid hoog in het vaandel staan.

Holi Fusion Festival

Tickets & Evenementen, Festival, Kunst, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.