Geen nieuwe meldingen

Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam de Kuip

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Drie gangen à la carte voor 2-4 pers., naar keuze met 18 holes Glowgolf bij Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam de Kuip

Kies optie

In een Notendop

Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht dat je vrij mag kiezen van de kaart en speel ervoor of erna een rondje glow-in-the-dark midgetgolf

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 29,99 voor drie gangen à la carte voor 2 pers. (waarde € 60)
  • € 44,99 voor drie gangen à la carte voor 3 pers. (waarde € 90)
  • € 59,99 voor drie gangen à la carte voor 4 pers. (waarde € 120)

Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht dat je vrij mag kiezen van de kaart. Hierop prijken typisch Amerikaanse gerechten zoals chicken wings of bubba shrimp als voorgerecht en mac & cheese of een American burger als hoofdgerecht. Als dessert kan je o.a. kiezen voor een Oreo Sunday, Dudok appeltaart of Dudok redvelvet-gebak.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag van 17.30-21.30 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 0102 037 281, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes, er wordt geen kraanwater geserveerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam de Kuip

Om de hoek van de Kuip ("Stadion Feijenoord") in Rotterdam vind je Hollywood Café en Glowgolf Rotterdam. In het café nip je in een glamorous filmdecor met Hollywoodsterren van een cocktail, geniet je van een lunch of een typisch Amerikaans diner. In het café vinden regelmatig live optredens plaats en ook voor een bedrijfs- of vrijgezellenfeest is het een sprankelende plek. Tussen alle smakelijkheden door kan je een balletje slaan op de glow-in-the-dark midgetgolfbaan. De GlowGolf-baan is, net als het café, helemaal in Hollywoodstijl en heeft een indrukwekkend fluorescerend decor.