1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen bij Hollywood4you in Amsterdam Noord

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop


Pak o.a. oppervlakkige littekens, onzuiverheden en acne in je gezicht aan met deze intensieve peeling en laat ook je wenkbrauwen epileren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Luxe kent vele varianten: van een onverwachts kado tot drie paar nieuwe schoenen, gouden wc-papier of een verjongende gezichtsbehandeling gevolgd door een gezichtsmasker en het epileren van je wenkbrauwen. Laat je verwennen met luxe bij Hollywood4you.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 40)
  • € 57,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 120)
  • € 94,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 200)

Kies voor 1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen, gevolgd door een kalmerend en voedend masker. Om de verzorgende behandeling van je gezicht af te maken, epileert de schoonheidsspecialiste ook je wenkbrauwen.

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht die celvernieuwing tot doel heeft. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en nadien weer weggezogen. De doorbloeding van je huid wordt geactiveerd alsmede de aanmaak van collageen, zo vertelt Hollywood4you. Zet microdermabrasie o.a. in tegen onzuiverheden als littekens, acne, ouderdomsvlekken, pigmentverstoringen of beschadigde huid door roken of zon.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0206 374 775, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De salon is gevestigd op de tweede verdieping en alleen per trap bereikbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollywood4you


Hollywood4you is een professionele beautysalon aan huis nabij Sportpark Oostzanerwerf in Amsterdam-Noord. De schoonheidsspecialiste heeft jaren ervaring en weet dat niet alleen kennis van zaken belangrijk is, maar dat bij een middagje verwennen een persoonlijke benadering net zoveel doet. Gun jezelf individuele aandacht en kom tot rust in deze gezellige salon. Je kan hier je nagels, haar en huid laten verzorgen.

Hollywood4you

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.