Anti-rimpelbehandeling met PlexR-plasmalift voor een zone naar keuze bij Hollywood4you in Amsterdam-Noord

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 47% korting.
Kies optie

In een Notendop


Huidverstrakking en huidverjonging zijn het einddoel van deze behandeling waar rimpels in het gezicht het belangrijkste slachtoffer van zijn

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als een meer is ook een gezicht extra goed te zien als de rimpels zijn gladgestreken en is het hoe dan ook een mooi aanzicht. Een weerspiegeling van jezelf bij Hollywood4you.

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor een PlexR plasmalift-behandeling voor de fronsrimpel (waarde € 150)
  • € 99,99 voor een PlexR plasmalift-behandeling voor de kraaienpootjes of voorhoofdrimpel (waarde € 175)
  • € 149,99 voor een PlexR plasmalift-behandeling voor een ooglidcorrectie boven (waarde € 275)

PlexR plasmalift is een medisch-cosmetische behandeling die ontwikkeld is om huidverstrakking en huidverjonging mogelijk te maken zonder dat daarbij gesneden hoeft te worden. Met een apparaatje ter grootte van een forse pen kunnen probleemzones heel gericht behandeld worden. Deze ‘pen’ waar elektrisch geladen plasmadeeltjes uit komen raakt de huid niet aan, de plasma wel. De behandeling van ongeveer 45 minuten wordt ingezet om overtollige huid puntsgewijs te laten ‘verdampen’ en om huidvezels te laten samentrekken zodat een liftend effect kan optreden, afhankelijk van de zone die wordt behandeld.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 6374 775, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De salon is gevestigd op de tweede verdieping en alleen per trap bereikbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollywood4you


Hollywood4you is de professionele beautysalon aan huis nabij Sportpark Oostzanerwerf in Amsterdam-Noord van gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Pedicure, Nagelstyliste en Kapster Sandra. Zij heeft jaren ervaring en weet dat niet alleen kennis van zaken belangrijk is, maar dat bij een middagje verwennen een persoonlijke benadering net zoveel doet. Gun jezelf individuele aandacht en kom tot rust in deze gezellige salon. Je kan hier je nagels laten voorzien van een nieuw lakje, je haar een kleurtje of nieuw model bezorgen en je huid laten verzorgen, bijvoorbeeld met microdermabrasie. Ook aan beauty is gedacht, bijvoorbeeld met permanente make-up.

Hollywood4you

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.