sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht.

Hop-On Hop-Off City Sightseeing Rotterdam

parkhaven 11, Rotterdam

Hop-On Hop-Off Bus Tour met City Sightseeing Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Zie wat jij wil zien en stap uit wanneer jij dat wilt tijdens deze Rotterdamse stadstour.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Naast het eten van een stadsgids is een bustocht met audiotour de beste manier om informatie over Rotterdam tot je te nemen. Ontdek onze havenstad met City Sightseeing Rotterdam.

Kies uit 3 opties

  • € 12,99 voor een Hop-On Hop-Off Bus Tour in Rotterdam voor 1 persoon (waarde € 19,50)
  • € 25,99 voor een Hop-On Hop-Off Bus Tour in Rotterdam voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 51,99 voor een Hop-On Hop-Off Bus Tour in Rotterdam voor 4 personen (waarde € 78)

Tijdens de tour rij je langs de belangrijkste plekken van de havenstad en uiteraard stap je op en af bij haltes naar keuze. Terwijl je in de bus zit, kan je genieten van een leerzame audio tour. Mocht je deze nou liever in een andere taal horen dan Nederlands of komt je Spaanse oom op visite, geen zorgen, no worries, keine sorgen, pas de soucis, sin preocupaciones, want je kan ook kiezen voor een audiotour in het Engels, Duits, Frans of Spaans.

Haltes:

  • Halte 1: Centraal Station
  • Halte 2: Museum Park
  • Halte 3: Erasmusbrug / Spido
  • Halte 4: Euromast
  • Halte 5: Kop van Zuid / Cruise Terminal
  • Halte 6: Markthal

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2020 op alle dagen van de week, ook op feestdagen en tijdens schoolvakanties.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online via http://www.sightseeingrotterdam.nl/groupon/ vul je groupon-code in bij het veld ‘Unieke Code of Cadeaucode’.
Annuleren: niet mogelijk als je reservering is voltooid.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Per groupon kan je één reservering plaatsen. Indien je meerdere groupons hebt, dan maak je meerdere reserveringen op dezelfde naam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hop-On Hop-Off City Sightseeing Rotterdam

Elke grote stad die er toe doet heeft een City Sightseeing-tour en Rotterdam dus ook. Stap op en af wanneer je dat wil, uiteraard wel bij de daarvoor bestemde haltes. De tour kan worden gecombineerd met activiteiten naar keuze zoals o.a.: midgetgolfen, lasergamen, een boottocht met Spido, een Segway-tour of een kijkje van bovenaf vanuit de Euromast. Ben je liever iets minder actief? Maak er dan een smaakvol uitje van in combinatie met een diner, lunch of borrel.