Geen nieuwe meldingen

Rivercruise city sight seeing Rotterdam

parkhaven 11, Rotterdam

Rivercruise in Rotterdam met City Sightseeing

Kies optie

In een Notendop

Bekijk de Rotterdamse highlights vanaf het water met deze rivercruise.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Rondvaart van 1 uur met River Cruise Rotterdam
  • Vaar langs de belangrijkste plekken van de havenstad
  • De River Cruise duurt een uur en wordt begeleid door een enthousiaste gids

  • River Cruise: je vaart op de Maas onder andere langs de befaamde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug en de Euromast

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2020 op alle vaardagen van de week, ook op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Check de websites voor de actuele vaardagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 3021888 of via e-mail op info@rivercruiserotterdam.nl, o.v.v. Groupon. Check vooraf de actuele vertrektijden en beschikbaarheid online op https://gr.pn/31OVok1 voor de River Cruis.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Niet geldig i.c.m. andere acties. De opstapplaats van de River Cruise is Parkhaven tegenover de Euromast. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hop-On Hop-Off City Sightseeing Rotterdam

Elke grote stad die er toe doet heeft een City Sightseeing-tour en Rotterdam dus ook. Stap op en af wanneer je dat wil, uiteraard wel bij de daarvoor bestemde haltes. De tour kan worden gecombineerd met activiteiten naar keuze zoals o.a.: midgetgolfen, lasergamen, een boottocht met Spido, een Segway-tour of een kijkje van bovenaf vanuit de Euromast. Ben je liever iets minder actief? Maak er dan een smaakvol uitje van in combinatie met een diner, lunch of borrel.