Geen nieuwe meldingen

Molentiend 12, Erp

Uitbundige High-Tea inclusief glas prosecco bij Hotel Restaurant Het Tramstation

Kies optie

In een Notendop

Een middagje luxueus genieten van thee, koffie, soep, mini-sandwiches. kleine gebakjes en andere lekkernijen - én een glas prosecco.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Hoewel je een plant ook in een vaas kan zetten, komt thee toch het beste tot z’n recht in een pot. Wind er geen doekjes om met een uitbundige High Tea bij Hotel Restaurant Het Tramstation.

Kies uit 3 opties

  • € 21,50 voor een uitbundige High Tea incl. glas prosecco voor 2 pers. (waarde € 43)
  • € 42,50 voor een uitbundige High Tea incl. glas prosecco voor 4 pers. (waarde € 86)
  • € 63,50 voor een uitbundige High Tea incl. glas prosecco voor 6 pers. (waarde € 129)

Tijdens de High Tea kan je onbeperkt genieten van 12 verschillende soorten thee van Fleur de Café. Daarbij krijg je ook één kop verse koffie. Voor het zo ver is wordt er echter eerst één glas prosecco voor je ingeschonken, waarna je je tegoed kan doen aan een selectie van minisandwiches en kleine gebakjes. Tussendoor krijg je een soepje geserveerd als hartige onderbreking, waarna je weer verder gaat op petit-fours, bonbons, cake en koekjes uit eigen keuken.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes (m.u.v. onbeperkt thee, 1 koffie p.p. en 1 glas prosecco p.p.). Niet geldig i.c.m. andere acties.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Het Tramstation

Restaurant Het Tramstation is gelegen in het pittoreske dorpje Erp, in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Het Tramstation wil zich onderscheiden door te werken met dagelijks verse ingrediënten uit duurzame landbouw, vangst en kweek, gecombineerd met passie en een creatieve, stijlvolle bereiding van de gerechten. Door te werken met streekproducten wisselt het menu elke 3 maanden, zodat je steeds voor culinaire verrassingen komt te staan.

De ruim 20 gedreven medewerkers van Het Tramstation heten je van harte welkom voor een aangename lunch of een plezierig diner. Blijven slapen is hier ook een optie. Het Tramstation beschikt over acht eenvoudige maar sfeervolle hotelkamers. De meeste kamers zijn uitgerust met douche/bad, toilet en televisie op de kamer, en sommige kamers hebben een gedeelde badkamer.