Geen nieuwe meldingen

Houten plantenkas

Houten plantenkas

Tot 43% korting.
€ 101,69
Uitverkocht

In een Notendop

Verleng het groeiseizoen en bescherm planten tegen het weer met deze koude plantenkas gemaakt van hout.

Product-details

  • Geschikt voor het beschermen van jonge planten, groenten of bloembedden
  • Bescherm planten tegen koude en natte omstandigheden
  • Scharnierend deksel maakt toegang tot planten probleemloos mogelijk
  • Dennenhouten frame met panelen van polycarbonaat
  • Afmetingen: 90 x 48 x 49,5 cm
  • Vereist zelfmontage

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.