Geen nieuwe meldingen

Houten puzzels voor kinderen

Houten puzzels voor kinderen

€ 19,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit educatieve speelgoed is bedoeld om de verbeelding van kinderen, oog-hand coördinatie en kleur- en vormherkenning vorm te geven.

Product-details

  • Oude houten puzzel geschikt voor kinderen
  • Educatief speelgoed ontworpen om de verbeelding van kinderen, oog-handcoördinatie en herkenning van kleuren en vormen te trainen
  • Het bevordert ook creatief denken, verbeeldingskracht en probleemoplossende vaardigheden

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.