Geen nieuwe meldingen

Tooky Toys 12 x 12 houten tafel van vermenigvuldiging

Houten tafel vermenigvuldiging

€ 16,99
Uitverkocht

In een Notendop

Help kinderen hun rekenkunsten te verbeteren terwijl ze plezier hebben met deze Tooky Toys houten educatieve tafel van vermenigvuldiging.

Product-details

  • Een manier om kinderen de vermenigvuldiging te helpen begrijpen, leren en onthouden
  • Vermenigvuldigingsvergelijkingen aan de ene kant van de kubus en reactie aan de andere
  • Kan ook worden gebruikt om tel- en numerieke relaties te leren
  • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder
  • Materiaal: FSC multiplex en jeneverbessenhout

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.