Geen nieuwe meldingen

3 locaties

1 of 2 Fillerbehandelingen bij Huid Specialistisch Center in Den Haag, Amsterdam en Ouddorp

Kies optie

In een Notendop

Laat een gebied naar keuze in het aangezicht behandelen door een gespecialiseerde arts die werkt met Restylane-fillers.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 249 voor 1x Fillerbehandeling van 1 ml (waarde € 450)
  • € 449 voor 2x Fillerbehandeling van 1 ml (waarde € 900)

Bij de meeste behandelingen wordt gebruik gemaakt van 1 filler van 1 ml. In sommige gevallen vraagt het te behandelen gebied om 2 ml, kies dan voor de optie van 2 behandelingen. Als je het niet zeker weet kan je altijd contact opnemen Huid Specialistisch Center.

Gebieden die behandeld kunnen worden:

  • Lippen vergroten - 1 ml
  • Behandeling wallen - 1 ml
  • Behandeling neusplooien - 1 of 2 ml
  • Jukbenen vergroten - 1 of 2 ml
  • Wangen opvullen - 2 ml

Restylane-filler:

Restylane is een filler op gel-basis die bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de huid elastisch en de aanhechtingen smeerbaar houdt. Wanneer dit zuur met NASHA-technologie behandeld en gestabiliseerd wordt, ontstaat Restylane dat ontwikkeld is om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren.

Vooraf wordt het te behandelen gebied verdoofd met een crème of een verdovingsvloeistof. De ingreep duurt 15 tot 30 minuten en na de behandeling worden de behandelde gebieden gekoeld met een koud kompres. Hierdoor vermindert de zwelling en de kans op blauwe plekjes. Na 2-3 weken volgt een check-up om het resultaat te evalueren. Mocht het nodig zijn dan kan er nog een kleine aanvulling gedaan worden. Het effect blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: van tevoren telefonisch op 085 273 1280, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Na een behandeling volgt 2 à 3 weken later een check-up om het resultaat te evalueren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Huid Specialistisch Center

Huid Specialistisch Center in Rotterdam is een instituut waar je terecht kan voor tal van weldadige schoonheidsbehandelingen. Ook hebben ze een vestiging in Hellevoetsluis. Voor beide vestigingen geldt: de focus ligt op skincare. Zo verwijderen ze hier tatoeages en voeren ze huidverjongingsbehandelingen uit. Ook ben je hier aan het vertrouwde adres voor permanente ontharing en cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld injectables.