Geen nieuwe meldingen

Huidkliniek Steijaert

1 of 3 huidverbeterende Microskinpolish behandelingen bij Huidkliniek Steijaert

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 64% korting.
Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling is een combinatie van microdermabrasie, Low Level Laser Therapie en Skin Polish, voor een gladde, frisse en stralende huid.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Parels verstoppen zich in oesters om net als de huid na verloop van tijd zich weer te laten bewonderen door anderen. Geef je huid bloot na 1 of 3 MicroSkinPolish-behandelingen.

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 1 MicroSkinPolish-behandeling (waarde € 95)
  • € 99,99 voor 3 MicroSkinPolish-behandelingen (waarde € 285)

MicroSkinPolish is een 3-in-1 behandeling bestaande uit microdermabrasie, Low Level Laser Therapie en Skin Polish. Deze combinatie van huidverjongende en -verbeterende behandelingen is krachtiger dan één microdermabrasie behandeling. Het gaat rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid tegen. Maar ook een grauwe of doffe huid, verlies van vitaliteit, glans en verslapping lenen zich goed voor een MicroSkinPolish behandeling. Eén behandeling duurt 40 minuten. Na een kuur van 8 behandelingen wordt het beste resultaat geboekt: een jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid.

De behandeling bestaat uit de volgende 3 stappen en wordt ook in deze volgorde uitgevoerd.

1. Microdermabrasie
Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht dat celvernieuwing tot doel heeft. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en nadien weer weggezogen. De laagjes dode huidcellen worden weggehaald en een nieuwe huid verschijnt. De doorbloeding van je huid wordt geactiveerd alsmede de aanmaak van collageen. Het effect? Je huid wordt gladder en zachter.

2. Low Level Laser Therapie (LLLT)
Low Level Laser Therapie is vorm van koude lasertherapie dat licht in speciale golflengtes op de huidcellen te laat inwerken. Hierdoor wordt de stofwisseling – de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen binnen de cel - geactiveerd. De functie van de cel verbetert waardoor de huid elastischer aanvoelt.

3. Skin Polish
Als afsluiting wordt de huid met de Skin Polish behandeld en met een massage hulpstuk actieve werkstoffen op de huid aangebracht die vitamine, anti-oxidanten en een SPF-beschermingsfactor bieden.

Huidkliniek Steijaert

Huidkliniek Steijaert richt zich op huidverbetering, huidtransformatie en nutricosmetics (voedingssupplementen voor de huid). Bij hen is jouw huid in goede handen. Ze bieden meerdere speciale behandelingen aan zoals een bindweefselmassage, micro-skinpolish, fruitzuurpeeling en micro-needling.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 050 309 0805, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Huidkliniek Steijaert

Huidkliniek Steijaert

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.