sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Beauty Clinic By Francoise

2 locaties

1, 3 of 5 hydrojet-sessies bij Beauty Clinic By Francoise in Luik of Verviers

Kies optie

In een Notendop

Deze hydrojet-sessie is een gezichtsbehandeling voor een stralende en verzorgde huid.

Over deze deal

  • Hydrojet-sessies
  • Kom 1, 3 of 5 keer langs
  • De behandeling duurt gemiddel 60 minuten
  • Het is een peeling die kan zorgen voor een stralende, verzorgde huid
  • Je hebt de mogelijkheid om een ​​dosis polyvitamine of hyaluronzuur toe te voegen tegen een meerprijs afhankelijk van je huid

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Na je eerste behandeling heb je alle tijd om de overige behandelingen af te nemen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0470 749 002,, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Mogelijkheid om een ​​dosis polyvitamine of hyaluronzuur toe te voegen tegen een meerprijs afhankelijk van je huid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Clinic By Francoise

Beauty Clinic By Francoise is een schoonheids- en welzijnscentrum met een vestiging in Luik en Verviers. Ze hebben een ruime keuze aan afslank-, schoonheids- en welzijnsbehandelingen. Denk aan lipolaser, IPL-ontharing en mesotherapie. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van professionals die graag voldoen aan jouw behoeften en verwachtingen. Ze denken met je mee om zo jouw gewenste resultaat te kunnen bereiken.