Geen nieuwe meldingen

Iberische ham-pakketten, vacuüm verpakt per 100 gram, verkrijgbaar in 2 soorten

Iberische ham-pakketten

Tot 46% korting.
10+ gekocht
€ 34
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze hammen zijn gemaakt van varkens met een aangepast dieet en zijn minimaal 24 maanden gerijpt.

Product-details

  • Gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, ambacht, innovatiegeest en liefde
  • Lange rijping voor de optimale smaak
  • Authentieke smaak en aroma van Iberisch varkensvlees dat wordt gehouden in Montanera
  • Bedrijf dat voldoet aan de strengste controles van de kwaliteitsnorm van koninklijk besluit 1469/2007 via certicalidad S.L.
  • Een productiesysteem goedgekeurd volgens de kwaliteitsnormen van de Europese Unie, die het ambachtelijke proces combineert met technologie om een zoete en sappige smaak van rauwe ham te verkrijgen
  • Soorten: Iberische lendeham, Iberische ham
  • Verkrijgbaar in sets van: 3, 5, 10, 20, 30 verpakkingen

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.