Geen nieuwe meldingen

Spaanse hammen en accessoires

Iberische pata negra-ham

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ gekocht
€ 29,99

In een Notendop

Pata Negra-hammen zijn de vlaggenschipproducten van Spaanse charcuterie.

Product-details

  • Gemaakt van eikel-, weide- en voedervarkens met een minimale verwerkingstijd van 24 maanden
  • Authentieke smaak en aroma van het beste Iberische varkensvlees
  • Worsten gedroogd in de droger en geselecteerd op het optimale moment van snijden en consumptie
  • De hamhouder is een speciaal voorwerp voor het snijden van hambenen, met alles erop en eraan en speciale maatregelen voor een goede ondersteuning van het been, waarbij de handen worden vrijgemaakt om het goed snijden van filets van het product te bevorderen

  • Afmetingen 40 x 17 x 40 cm
  • Gebogen hamhouder met mes
  • Collectie: JAMONEROS
  • Materiaal: hout, metalen fittingen

Het is een natuurlijk kenmerk van dit product dat er een kleine hoeveelheid schimmel langs de snijrand van het product kan ontstaan. Dit moet worden verwijderd door het aangetaste oppervlak weg te snijden voordat je het serveert.

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.