Geen nieuwe meldingen

Energieweg 1A, Ijsselstein

1, 5, 10 keer of een jaar lang onder de collageen lichttherapie-bank bij Ibiza IIsselstein

Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

De collageen lichttherapie-bank belooft de huidstructuur te bevorderen en fijne rimpels, huidveroudering en pigmentatie te verminderen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

De collageen lichttherapie-bank belooft de huidstructuur te bevorderen en fijne rimpels, huidveroudering en pigmentatie te verminderen. Kies voor 1, 5 of 10 sessies of trakteer jezelf op een VIP pakket. Hiermee krijg je 1 jaar lang, 1 keer per week toegang tot de collageen lichttherapie-bank.

De collageen lichttherapie-bank is ook te gebruiken bij verschillende soorten huidziektes, bevat geen uv-lampen en kan daarom zo vaak als gewenst worden gebruikt.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. /
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@ibizaijsselstein.nl of telefonisch op 0620 013 534, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ibiza IJsselstein

Om die ontspannen vibe van Ibiza te ervaren kan je richting Middellandse Zee afreizen, maar je kan ook gewoon naar IJsselstein, vlakbij Utrecht. In de schoonheidssalon en zonnestudio, genoemd naar het bekende party-eiland, doen de zonnige Romy en Chloe er alles aan om jou zomerklaar en bikiniproof te krijgen. Maak van je uiterlijk een feestje met bijvoorbeeld wimperextensions, lashlifting, visagie, (Brazilian) waxbehandelingen en natuurlijk gezichtsbehandelingen of relax met een massage. De salon is gespecialiseerd in het aanbieden van alternatieve methodes op het gebied van afslanken, bijvoorbeeld met behulp VacuMove of cryotherapie. Beide methodes passen in een druk schema. Zo ben je voor een cryotherapie-sessie - waarbij je in een cabine met een temperatuur van -180 ºC plaatsneemt - slechts 3 minuten van jouw kostbare tijd kwijt.

Ibiza IJsselstein

Zonnebank & bruinen, Zonnebank, Salon, Zonnestudio