Geen nieuwe meldingen

Ibiza IJsselstein

1, 5, 10 keer of een jaar lang onder de collageen lichttherapie-bank bij Ibiza IIsselstein

Resterende tijd beperkt!
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

De collageen lichttherapie-bank belooft de huidstructuur te bevorderen en fijne rimpels, huidveroudering en pigmentatie te verminderen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De collageen lichttherapie-bank belooft de huidstructuur te bevorderen en fijne rimpels, huidveroudering en pigmentatie te verminderen. Kies voor 1, 5 of 10 sessies of trakteer jezelf op een VIP pakket. Hiermee krijg je 1 jaar lang, 1 keer per week toegang tot de collageen lichttherapie-bank.

De collageen lichttherapie-bank is ook te gebruiken bij verschillende soorten huidziektes, bevat geen uv-lampen en kan daarom zo vaak als gewenst worden gebruikt.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. /
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@ibizaijsselstein.nl of telefonisch op 0620 013 534, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ibiza IJsselstein

Om die ontspannen vibe van Ibiza te ervaren kan je richting Middellandse Zee afreizen, maar je kan ook gewoon naar IJsselstein, vlakbij Utrecht. In de schoonheidssalon en zonnestudio, genoemd naar het bekende party-eiland, doen de zonnige Romy en Chloe er alles aan om jou zomerklaar en bikiniproof te krijgen. Maak van je uiterlijk een feestje met bijvoorbeeld wimperextensions, lashlifting, visagie, (Brazilian) waxbehandelingen en natuurlijk gezichtsbehandelingen of relax met een massage. De salon is gespecialiseerd in het aanbieden van alternatieve methodes op het gebied van afslanken, bijvoorbeeld met behulp VacuMove of cryotherapie. Beide methodes passen in een druk schema. Zo ben je voor een cryotherapie-sessie - waarbij je in een cabine met een temperatuur van -180 ºC plaatsneemt - slechts 3 minuten van jouw kostbare tijd kwijt.

Ibiza IJsselstein

Zonnebank & bruinen, Zonnebank, Salon, Zonnestudio
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.