Geen nieuwe meldingen

Energieweg 1A, Ijsselstein

Geef je lichaam een boost met cryotherapie-sessies bij Ibiza IJsselstein

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Neem in sessies van 3 minuten plaats in een Cryo-cabine waarin de temperatuur tot -180 ºC daalt om max. 800 calorieën te verbranden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 21,99 voor 1x cryotherapie-sessie + een flesje “Fatburner” (waarde € 45)
  • € 64,99 voor 3x cryotherapie-sessies + een flesje “Fatburner” (waarde € 135)
  • € 106,99 voor 5x cryotherapie-sessies + een flesje “Fatburner” (waarde € 225)

Tijdens deze behandeling neem je in privésessies van maximaal 3 minuten plaats in de zogeheten “Cryo-cabine”. In deze cabine daalt de temperatuur tot -180 ºC en om minimaal 300 tot maximaal 800 calorieën te verbranden. De behandeling wordt ingezet om vetverbranding en de collageenproductie te stimuleren, herstel na een operatie te bespoedigen, om geestelijke balans mogelijk te maken en om stress te verminderen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0620 013 534, óf via email op info@ibizaijsselstein.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ibiza IJsselstein

Om die ontspannen vibe van Ibiza te ervaren kan je richting Middellandse Zee afreizen, maar je kan ook gewoon naar IJsselstein, vlakbij Utrecht. In de schoonheidssalon en zonnestudio, genoemd naar het bekende party-eiland, doen de zonnige Romy en Chloe er alles aan om jou zomerklaar en bikiniproof te krijgen. Maak van je uiterlijk een feestje met bijvoorbeeld wimperextensions, lashlifting, visagie, (Brazilian) waxbehandelingen en natuurlijk gezichtsbehandelingen of relax met een massage. De salon is gespecialiseerd in het aanbieden van alternatieve methodes op het gebied van afslanken, bijvoorbeeld met behulp VacuMove of cryotherapie. Beide methodes passen in een druk schema. Zo ben je voor een cryotherapie-sessie - waarbij je in een cabine met een temperatuur van -180 ºC plaatsneemt - slechts 3 minuten van jouw kostbare tijd kwijt.

Ibiza IJsselstein

Natuurgeneeskunde, Cryotherapie, Medisch