Geen nieuwe meldingen

IBIZA Xperience

IBIZA Xperience

Tot 57% korting.
310+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat de voorpret voor de zomer van 2019 maar alvast beginnen tijdens deze tweedaagse Ibiza Fair met fashion, muziek, eten en meer.

Wat je krijgt

  • Tickets voor IBIZA Xperience Fair 2019 “Ibiza by Night”
  • Data: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019
  • Openingstijden: 12.00 tot 20.00 uur (zaterdag) en 11.00 tot 18.00 uur (zondag)
  • Locatie: Beursgebouw Eindhoven, adres: Lardinoisstraat 8

Kies uit 4 opties

  • € 6,50 voor een entreeticket voor 1 persoon voor zaterdag 23 maart 2019 (waarde € 13,55)
  • € 11,50 voor een entreeticket voor 2 personen voor zaterdag 23 maart 2019 (waarde € 27,10)

  • € 6,50 voor een entreeticket voor 1 persoon voor zondag 24 maart 2019 (waarde € 13,55)
  • € 11,50 voor een entreeticket voor 2 personen voor zondag 24 maart 2019 (waarde € 27,10)

Op deze beurs ontdek je alles wat Ibiza te bieden heeft. Niet alleen op het gebied van mode en de laatste trends maar ook wat je kan doen in én om je huis. Tussen het shoppen geniet je van typisch ‘ Ibiza-style’ eten en drinken op de vernieuwde eerste etage van het evenement: “Mercado d’Ibiza”. Of geniet je van een massage en je oren van de soepele klanken die de DJ voor je ten gehore brengt. Er zijn meer dan 150 stands, zowel grote als kleine, waar je ook lokale bedrijfjes kan spotten. Op de beurs vind je, naast de live muziek, fashion & accessoires, beauty & make-up, meubels, hennatatoeages, massages, cocktail- en tapas-bars, food- en fashion trucks, diverse lounges, een Ibiza-restaurant en nog veel meer.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend te gebruiken om je entreeticket te bestellen voor IBIZA Xperience Fair 2019 op 23 of 24 maart 2019 (afhankelijk van de gekozen optie) in Beursgebouw Eindhoven.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: na aankoop van je groupon ontvang je een "Grouponcode". Gebruik deze code bij het bestellen van je kaarten op https://ticketpoint.nl/evenement/ibiza-xperience-fair/. Klik op de button "Bestel tickets". Let op: kies de juiste datum. Klik op de groene button "Gebruik promotiecode", vul de promotiecode Grouponibiza in en klik op ok. Er verschijnt nu een extra regel met een "Groupon ticket". Selecteer het gewenste aantal tickets. Vul voor elk ticket afzonderlijk je eigen unieke persoonlijke "Grouponcode" in. Let op: je kan de code 2x gebruiken als je tickets voor 2 personen hebt gekocht. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te downloaden. Let op: verzending van tickets per mail is gratis, voor verzending per post kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.
Meer info: toon je ontvangen e-ticket(s) bij aankomst op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over IBIZA Xperience

Als jij (nog) niet naar het zonovergoten Ibiza kan, komt het eiland naar jou. De IBIZA Xperience wil de ongedwongen sfeer en ongeremde gevoel van dit eiland naar Nederland halen, zodat je het 'happy hippy'-gevoel kan ervaren tijdens deze grootse overdekte hippiemarkt. Het Beursgebouw in Eindhoven wordt weer voor 2 dagen verbouwd tot tropische bestemming met fashion, accessoires, beauty, decoraties en meer. Tussen het shoppen door kan je een hapje eten en drinken bij de verschillende foodtrucks, op een van de terrasjes of bij het Ibiza Restaurant of ga je relaxen in de Happy Hippy Chill Out.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.