Geen nieuwe meldingen

Baanvelden 13, Rucphen

IJskarten: 2 heats driften op ijs bij Icekart Rucphen

Kies optie

In een Notendop

Bij ijskarten rijd je in een speciale kart, waarbij je in de bochten moet zorgen dat je op het gladde ijs de controle over je kart bewaart.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

IJs op de baan zorgt voor spectaculaire capriolen op het asfalt, ellenlange files en kerstmannen die langs de kant van de weg staan omdat hun slee in de berm is beland. Begeef jezelf op glad ijs en glijd superkoel over het circuit van Icekart Rucphen in de speciale ijskarts.

Kies uit twee opties

  • € 22,50 voor 2 heats ijskarten - ma t/m do (waarde € 29,50)
  • € 24,50 voor 2 heats ijskarten - vrij t/m zo (waarde € 34,50)

IJskarten is een unieke activiteit voor durfals met veel gratie en goede reflexen. In een zogenaamde ijskart met spikebanden glij je over de gladde ijsbaan en drift je door de scherpe bochten over het circuit. Het gaat hier dus meer om behendigheid en controle dan om snelheid. Je mag twee heats rijden/gliden van elk 10 minuten. Kleed je wel warm aan en draag platte schoenen, beschermende kledij krijg je ter plaatse.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2017 op maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag (afhankelijk van je gekozen optie).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil (maximaal 10 personen per reservering).
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@skidome.nl of telefonisch via 085 902 0606, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Icekart Rucphen

Icekart Rucphen - tussen Breda en Roosendaal - is een bijzondere locatie voor een 'winterse' ervaring, want het is een permanente ijskartbaan. Met een oppervlakte van maar liefst 3.500 m2 kan je hier het hele jaar door naar hartelust over het ijs glijden om zo de driftkoning van de dag te worden.