Geen nieuwe meldingen

Iconic Lifestyle Beauty Salon

Torenpad 14A, Etten Leur

Wimperextensions en/of opvullen bij Iconic Lifestyle Beauty Salon

Kies optie

In een Notendop

Laat je wimpers er voller uit zien en kies aansluitend voor het laten opvullen binnen 4 weken.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 15,99 voor wimperextensions opvullen (waarde € 32,50)
  • € 29,99 voor wimperextensions one-by-one complete set (waarde € 65)
  • € 39,99 voor wimperextensions one-by-one complete set + opvullen binnen 4 weken (waarde € 105)

Wimperextensions zijn (valse/nep-) wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt, afhankelijk van het type wimperextension. De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging). Voordeel van de one-by-one methode - waarbij de extensions één voor één aan je eigen wimpers bevestigd worden - is dat je al snel een natuurlijke look krijgt. Bijkomend voordeel is dat de wimpers gemiddeld 4 weken blijven zitten. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes bestaan, kijkt de wimperspecialist samen met je welke wimpers het meest geschikt zijn.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 076 532 3180, óf via e-mail op info@iconiclifestyle.nl , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Iconic Lifestyle Beauty Salon

Volgens Iconic Lifestyle Beauty Salon is iedere vrouw een icoon en daarom geven ze iedere bezoeker een ontspannen behandeling naar wens geven. Ze geven je bovendien advies, kijken samen naar de mogelijkheden en kijken vooral niet naar de klok, want bij deze salon in Etten-Leur staat flexibiliteit en betrokkenheid voorop. Je kan je er in ontspannen en persoonlijke sfeer laten adviseren over visagie, make-up, gezichtsreiniging, wimper-extensions, wenkbrauw-styling en haarstyling. Naast deze schoonheidsbehandelingen is de salon ook gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels, zodat je kan stralen op de mooiste dag van je leven.