Geen nieuwe meldingen

Prins Willemstraat 9, Scheveningen

All-in schilderworkshop van 2,5 uur inclusief drankjes + hapjes bij Idash Art Café in Scheveningen

Kies optie

In een Notendop

Ervaar een workshop in een kunstcafé onder het genot van 3 drankjes p.p. en borrelplankjes met bijv. kaas, gehaktballetjes en chickenwings.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een all-in schilderworkshop voor 1 pers. (waarde € 45)
  • € 39,99 voor een all-in schilderworkshop voor 2 pers. (waarde € 90)
  • € 79,99 voor een all-in schilderworkshop voor 4 pers. (waarde € 180)

De schilderworkshop is elke zondag van 17.00-19.30 uur en wordt gegeven door een professionele schilder en leraar. Aan schildermateriaal hoef je gelukkig niet te denken want dat is inbegrepen - en dus kan al je energie en aandacht naar het schilderen. Tijdens de workshop geniet je van drie drankjes (wijn, fris of bier) en borrelplankjes met wekelijks wisselende hapjes.

Elke zondag is er een apart schilderthema maar als je zélf met een groep van 8 op meer personen komt dan bepaal je met je groep jullie eigen thema. Je nieuwe kunstaanwinst neem je natuurlijk mee naar huis. Hang je liever kunst op van iemand anders? Dan maak je gewoon gebruik van de 21% korting die je krijgt op alle kunst bij Idash Art Cafe.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag.
Aankoop:je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 72 uur van tevoren via e-mail op idashcafe@gmail.com, o.v.v. Groupon of telefonisch op 070 7633 963.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Idash Art Café

Idash Art Café is een kunstcafé met een twist in het hart van Scheveningen. Je weet Idash te vinden voor onalledaagse evenementen die met kunst te maken hebben en voor een begeleidend hapje en drankje. De doelgroep van deze creatieve spot zijn mensen uit de buurt, studenten en toeristen die hier op een uitbundige manier hun tijd kunnen spenderen. Werk van lokale, internationale, amateur- en professionele kunstenaars kan je op deze plek bewonderen. En wanneer je zelf een creatieve uitspatting hebt of graag zou willen leren, dan kan je hier tekenen, fotograferen, schilderen, beeldhouwen en meer.