Geen nieuwe meldingen

IJsbeelden Festival

Tickets voor het IJsbeelden Festival in Zwolle

10+ bekeken vandaag
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bekijk meer dan 100 verschillende ijssculpturen van 40 van de beste ijskunstenaars ter wereld; tentoongesteld met lichteffecten en geluiden.

Wat je krijgt

De Deal

  • Ticket voor het IJsbeelden Festival
  • Data: vanaf het moment van aankoop t/m 7 februari 2016
  • Locatie: NS-loods - Station Zwolle, Hanzelaan 102

Het festival biedt toegang tot drie gekoelde hallen (- 10° C) die zijn omgetoverd tot een wereld van 275.000 kg kraakhelder ijs en net zo veel glinsterende sneeuw, verspreid over 1.280 m2 oppervlakte. Bewonder meer dan 100 kunstwerken van 40 van de beste ijskunstenaars ter wereld, afkomstig uit 16 verschillende landen. Hun werk is tentoongesteld in combinatie met lichteffecten, geluiden en videoprojecties om het geheel een nog spectaculairder aanzicht te geven. Naast de beelden is er nog 4.000 m2 aan oppervlakte gereserveerd voor verschillende attracties en spellen. Vergeet je niet warm aan te kleden.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 februari 2016 op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over IJsbeelden Festival

IJsbeelden Festival

Consultant, Verhuurdienst voor evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.