Geen nieuwe meldingen

2e Oosterparkstraat 227, Amsterdam

Vooropleiding Fotografie voor beginners bij imageLab

Kies optie

In een Notendop

Leer fotograferen van een ervaren fotograaf tijdens een 5 maanden durende praktijkgerichte cursus incl. certificaat en portfolio.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 499 voor een Vooropleiding Fotografie 5 maanden (waarde € 1.295)

Zowel in het professionele fotolab als op locatie krijg je een praktijkgerichte foto-opleiding in groepen van 4 tot 12 personen. Als beginnend fotograaf helpt een intensieve persoonlijke uitleg over de theorie en techniek je op weg, waarna je aan de helpende hand van de docenten de scherpste beelden gaat maken. 

De vooropleiding van 5 maanden is bedoeld voor starters. Er is geen voorkennis vereist. Wat je wel nodig hebt, is een gezonde dosis motivatie en leergierigheid. Verder breng je een eigen camera met geheugenkaart mee, pen en papier voor aantekeningen en een map voor aantekeningen en plannen.

Programma vooropleiding:

  • Basiskennis camera, diafragma, sluitertijden, belichting en compositie
  • Opbouwen van je eigen portfolio met series portretten, stillevens, landschappen en reportages

imageLab

imageLab is een gerenommeerde opleidingsstudio in Amsterdam-Oost met een eigen professionele studio en bekende beroepsfotografen zoals Paul Struijk als docenten. De missie van imageLab is iedereen met een passie voor fotografie bij te sturen op creatief, technisch en inhoudelijk vlak.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop. Bekijk hier het lesrooster.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op workshops@imagelab.nl, óf online op http://www.imagelab.nl/#/contact o.v.v. Groupon.
Meer info: er is geen voorkennis vereist, maar je moet wel gemotiveerd zijn om te leren. Vereiste apparatuur digitale spiegelreflex- of systeemcamera, computer met Photoshop of Lightroom of Picasa (Gimp). Gewenste apparatuur: losse flitser en statief. Deze moet je zelf aanschaffen. Ook moet je meenemen een geheugenkaart, opgeladen accu's, pen en papier en een map. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over imageLab