Geen nieuwe meldingen

InfraLigne Zwijndrecht

Stationsweg 41-c, Zwijndrecht

Keuze uit 1 of 3 keer een fysiomassage van 60 minuten bij InfraLigne Zwijndrecht

60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De massage wordt gegeven door een fysiotherapeut die spierontspanningsmassage, triggerpointmassage en/of bindweefselmassage combineert.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor 1 fysiomassage (waarde € 55)
  • € 74,99 voor 3 fysiomassages (waarde € 165)

De behandeling wordt vooraf gegaan door een anamnese onderzoek. Dat houdt in dat de therapeut je vragen stelt over je klachten en symptomen. Heb je bijvoorbeeld nek- of rugklachten? Ben je gevoelig voor blessures? Dan zou je zomaar baat kunnen hebben bij zo’n fysiomassage. Een fysiomassage wordt, zoals de naam al enigszins weggeeft, gegeven door een fysiotherapeut. 

Op basis van de intake maakt de therapeut een massage voor jou op maat. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt en gecombineerd: spierontspannings-, triggerpoint- en/of bindweefselmassage. De massage kan bijdragen aan het herstel van de spieren en verminderen van gezondheidsklachten door zich te richten op zowel de grote en kleine(re) spiergroepen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 078 612 5549 óf via e-mail op info@infralignezwijndrecht.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over InfraLigne Zwijndrecht

InfraLigne is een fit- en gezondheidscentrum met een eigen Fysiotherapiepraktijk. Je kan hier terecht voor fysiotherapie behandelingen, manuele therapie, massages en sporten in infrarood warmtecabines. InfraLigne Zwijndrecht helpt bij afslanken, fit worden en fit blijven. Persoonlijke aandacht en kleinschaligheid zijn kenmerkend.