Geen nieuwe meldingen

IntraQuest

Haal je rekentoets met een jaar toegang tot ffTrainen Rekenen 2F/3F (waarde € 37,90)

Tot 60% korting.
630+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Trainingsprogramma om zelfstandig te trainen voor de landelijke rekentoets en rekenen in het algemeen
  • Referentieniveaus 2F én 3F (VMBO, HAVO, VWO, MBO)
  • Iedere opgave met hints en volledige uitleg in stappen
  • Doorwerktijd volledig programma +/- 24 uur; met 3 oefentoetsen

Wat je krijgt

3 maal 3 is vier wiedewiedewie wil van mij leren? Ja, we kunnen veel aannemen van een meisje dat paarden op kan tillen, maar laten we rekenen daar maar niet tussen scharen. Verbeter je rekenskills en bereid je nu voor op de rekentoets met een jaarlicentie voor ffTrainen Rekenen 2F/3F van IntraQuest.

€ 14,95 voor een jaarlicentie voor ffTrainen 2F/3F (waarde € 37,90)


We staan er misschien niet altijd bij stil, maar rekenen is een basisvaardigheid die je op z’n minst moet beheersen. Denk maar aan contant afrekenen op de markt en werken met wisselgeld. Of aan een etentje met vrienden waarna je de rekening moet delen. Maar het gaat verder, want kunnen rekenen stopt niet bij een simpele optel- of vermenigvuldigrekensom: kan je ook problemen of vraagstukken ermee oplossen?

In het voortgezet onderwijs en het mbo is er tegenwoordig een verplichte rekentoets als examenonderdeel, waarvan het cijfer apart op je cijferlijst komt te staan. Maar ook steeds meer vervolgopleidingen vragen voor toelating om een voldoende cijfer voor rekenen.

Deze deal biedt je de kans om je goed voor te bereiden op zulke toetsen. Misschien heb je het nodig om je kennis van rekenen sowieso beter onder de knie te krijgen, of wil je gewoon per se die bepaalde opleiding volgen en er zeker van zijn dat je de rekentoets gaat halen. Het trainingspakket van ffTrainen Rekenen, dat geschikt is voor computer, tablet en iPad, is opgebouwd uit 3 delen: basisrekenen, trainen en toetsen. Je krijgt maar liefst 600 opgaven, en oefentoetsen op het niveau van de officiële toetsen. Begrijp je iets niet, raadpleeg dan de hints die bij elke opgave beschikbaar zijn. De toets is beschikbaar in twee niveaus: 2F en 3F.

Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop, deze is na verzilvering 12 maanden geldig.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee 6 maanden na aankoop je jaarlicentie voor ffTrainen Rekenen 2F/3F. Bestellen doe je op http://intraquest.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over IntraQuest

IntraQuest is ontwikkelaar van educatieve software. Ze bieden digitale interactieve leermiddelen en leveren hun producten aan bijvoorbeeld scholen, musea, educatieve uitgeverijen, brancheorganisaties en onderwijsondersteunende instituten.