Geen nieuwe meldingen

Burgemeester Jansenlaan 143, Zwijndrecht

Workshops ZENbo Balance of ontspanningssessie van 60 minuten bij Intuit Mindful Ontspannen in Zwijndrecht

Kies optie

In een Notendop

Vind je ‘innerlijke ik’ met gebruik van ontspanningstechnieken, yoga, qi gong en bewegingsoefeningen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Iris
3 beoordelingen3 beoordelingen
augustus 14, 2020
De sfeer was prettig en de yoga was ontspannend!

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 5,99 voor een sessie ZENbo Balance of ontspanningssessie van 1 uur voor 1 persoon in Zwijndrecht (waarde € 12,50)
  • € 11,99 voor een sessie ZENbo Balance of ontspanningssessie van 1 uur voor 2 personen in Zwijndrecht (waarde € 25)

ZENbo Balance staat voor evenwicht in combinatie met rustige en vloeiende bewegingen voor een totale ontspanning. Een gebalanceerd leven kan je bereiken door zen te zijn in je lichaam en in je geest. Deze sessies en workshops zijn voor iedereen toegankelijk, of je nou ervaren bent in yoga en meditatie of niet.

Bij ZENbo Balance worden ontspanningstechnieken gebruikt. Denk daarbij aan “autogene” training en progressieve spierontspanning. Dit wordt gecombineerd met Oosterse oefeningen zoals Qi Gong en yoga. Op deze manier worden je lichaam en geest één en is er een grote kans op een positief effect voor je algehele welzijn.

De ZENbo Balance bestaat uit 3 onderdelen. Je begint met “Silence”: een korte meditatie voor rust en helderheid. Daarna komt “Move” waarbij staande en liggende oefeningen - die zijn gebaseerd op yoga en Qi Gong - centraal staan. En de sessie eindigt met “Relax” waarbij ontspanningsoefeningen worden uitgevoerd.

Als je kiest voor de ontspanningssessies maak je kennis met 5 methodes: progressieve relaxatie, mindfulness, klankontspanning, meditatief ontspannen en yoga nidra. We leggen de methodes kort uit:

  • Tijdens progressieve relaxatie span en ontspan je één voor één je spiergroepen. Dit heeft als doel spierspanningen te verhelpen, bijvoorbeeld in je schouder of nek.

  • Mindfulness draait om bewustzijn van het nu. Je krijgt een aantal oefeningen aangeleerd die je ook kan toepassen in het dagelijks leven.

  • Bij klankontspannings wordt er gebruik gemaakt van verschillende instrumenten zoals klankschalen, ocean drum, klankbuizen en koshi. Dit richt zich op je lichaam en geeft en heeft als doel totale ontspanning.

  • Meditatief ontspannen is een combinatie van autogene training, spierontspanning, mindfuulness en fantasiereizen.

  • Tot slot Yoga Nidra: dit focust zich op je geest en lichaam, waarbij je geest alert wordt gehouden en je lichaam zich ontspant.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdagen, kijk voor een overzicht daarvan op https://www.mindful-ontspannen.nl/agenda.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Sessie en workshop gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Intuit Mindful Ontspannen

Susan is de drijvende kracht achter Intuit Mindful Ontspannen in Zwijndrecht, op 6 autominuten van Dordrecht. Na een carrière in het bedrijfsleven besloot ze te kiezen voor wat haar voldoening geeft: het welzijn van de medemens vergroten. Ze geeft diverse massages, workshops en trainingen die precies dat prettige doel dienen. Denk aan ontspanningsmassages, yogalessen, mindfulness en speciale verwendagen om rust en balans in het lichaam te helpen herstellen.