Intuit Mindful Ontspannen

Workshops ZENbo Balance of ontspanningssessie van 60 minuten bij Intuit Mindful Ontspannen in Dordrecht

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 52% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 2 opties

  • € 5,99 voor een sessie ZENbo Balance of ontspanningssessie van 1 uur voor 1 persoon in Dordrecht (waarde € 12,50)
  • € 11,99 voor een sessie ZENbo Balance of ontspanningssessie van 1 uur voor 2 personen in Dordrecht (waarde € 25)

ZENbo Balance staat voor evenwicht in combinatie met rustige en vloeiende bewegingen voor een totale ontspanning. Een gebalanceerd leven kan je bereiken door zen te zijn in je lichaam en in je geest. Deze sessies en workshops zijn voor iedereen toegankelijk, of je nou ervaren bent in yoga en meditatie of niet.

Bij ZENbo Balance worden ontspanningstechnieken gebruikt. Denk daarbij aan “autogene” training en progressieve spierontspanning. Dit wordt gecombineerd met Oosterse oefeningen zoals Qi Gong en yoga. Op deze manier worden je lichaam en geest één en is er een grote kans op een positief effect voor je algehele welzijn.

De ZENbo Balance bestaat uit 3 onderdelen. Je begint met “Silence”: een korte meditatie voor rust en helderheid. Daarna komt “Move” waarbij staande en liggende oefeningen - die zijn gebaseerd op yoga en Qi Gong - centraal staan. En de sessie eindigt met “Relax” waarbij ontspanningsoefeningen worden uitgevoerd.

Er worden verschillende technieken gebruikt om te ontspannen; denk daarbij aan spierontspanning, fascia fit technieken, geleide meditaties, klankreizen, meditatieve ontspanning en Yoga Nidra. De les is iedere week weer anders. Er staat een agenda op de website.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer”>https://www.groupon.nl/faq#algemene_vragen_en_feedback::wat_kan_je_verwachten_tijdens_een_massage”>Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdagen, kijk voor een overzicht daarvan op https://www.mindful-ontspannen.nl/agenda.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Sessie en workshop gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Intuit Mindful Ontspannen


Susan is de drijvende kracht achter Intuit Mindful Ontspannen in Zwijndrecht, op 6 autominuten van Dordrecht. Na een carrière in het bedrijfsleven besloot ze te kiezen voor wat haar voldoening geeft: het welzijn van de medemens vergroten. Ze geeft diverse massages, workshops en trainingen die precies dat prettige doel dienen. Denk aan ontspanningsmassages, mindfulness-massages en speciale verwendagen om rust en balans in het lichaam te helpen herstellen.

Intuit Mindful Ontspannen

Massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.