Geen nieuwe meldingen
Tot 33% korting.
600+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Proef de Indonesische, Indische en Molukse cultuur tijdens dit feestelijke evenement waar eten, koopjes en optredens centraal staan.

Wat je krijgt

  • Tickets voor Pasar Malam Istimewa
  • Locatie: Deinselburg, Zeist
  • Data en tijden: 28-30 juni 2019
    • vrijdag 28 juni: 13.00 – 23.00 uur
    • zaterdag 29 juni: 12.00 – 00.00 uur
    • zondag 30 juni: 12.00 – 20.00 uur

Proef de Indonesische, Indische en Molukse cultuur tijdens dit feestelijke evenement waar eten, koopjes en optredens centraal staan. Dit alles omringd door kleurrijke decoratie, kruidige geuren en tropische sferen.

De deal

  • € 4,99 voor een entreeticket voor Pasar Malam Istimewa Zeist voor 1 persoon (waarde € 7,50)

Het veelzijdige Indonesië is waar het allemaal om draait tijdens dit culturele feest. Je kan er eten in steil bij verschillende restaurants, er is een Oosterse markt waar je moois kan shoppen en op de twee podia en het Indo Cafe maak je optredens mee. In Zeist kan je drie dagen lang los met Ray Smith, Edu Schalk, Tutti Frutti en veel meer spraakmakende artiesten.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Pasar Malam Istimewa op de door jou aangekochte locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Istimewa Events

Istimewa is het Indonesische woord voor bijzonder of speciaal. Doel van dit evenementenbureau is dan ook om je met een mooie herinnering naar huis te laten gaan. Centraal staan de Indonesische, Indische en Molukse cultuur. Bij Istimewa waan je je even in Indonesië waar je je lekker senang kan voelen en waar hun toegewijde team altijd voor je klaar staat.

Istimewa Events

Nachtleven, Theater & show, Tickets & Evenementen, Kunst, theater en show