Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Brinklaan 130, Apeldoorn

Pizza à la carte bij Italiaans Restaurant Pizzeria Vesuvio in Apeldoorn, vanaf 2 personen

Kies optie

In een Notendop

Als je van pizza’s en keuzes maken houdt, kom je zeker aan je trekken met dit menu waar meer dan 35 pizza’s op staan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Veel positieve woorden beginnen vaak ook met de letter “P”, zoals perfect, prachtig en pizza. Probeer een picobello plezierige pizza bij Italiaans Restaurant Pizzeria Vesuvio.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor een pizza à la carte voor 2 personen (waarde € 21,50)
  • € 14,99 voor een pizza à la carte voor 3 personen (waarde € 32,25)
  • € 18,99 voor een pizza à la carte voor 4 personen (waarde € 43)
  • € 27,99 voor een pizza à la carte voor 6 personen (waarde € 64,50)

Jij en je gezelschap mogen elk een pizza van de uitgebreide kaart kiezen. Je hebt keuze uit meer dan 35 authentiek Italiaanse pizza’s. Wordt het Salami of Tropicale? Pollo of Alla Carne? Bekijk hier vast het volledige menu. Buon appetito!

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Te reserveren vanaf 17 april 2018.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Exclusief drankjes. Maximaal 8 personen per reservering. Je groupon is per tafel, per keer te gebruiken. Geen combinatie mogelijk. Niet geldig voor afhalen. Voor de pizza's Calzone Speciale, Pizza Della Casa, Pizza Mare e Monte en Pizza Burina geldt een toeslag van € 2. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Italiaans Restaurant Pizzeria Vesuvio

Een authentieke pizza doet elk hart sneller kloppen. Een pizza van Vesuvio bijvoorbeeld, de pizzeria aan de rand van de Apeldoornse binnenstad, om de hoek bij het Amaliapark, want die is rijkelijk belegd met alles wat er Italiaans uitziet en Italiaans ruikt en Italiaans smaakt en Italiaans klinkt. Je kan er ook genieten van authentieke pasta’s en vlees- en visgerechten. Daarnaast hebben ze er ook Italiaanse tapas en een bellissimo ijskaart.