Geen nieuwe meldingen

Viva Italia,1 juni op TT Circuit Assen

Kies optie

In een Notendop

Italiaanse scheurijzers brullen je de haren van het hoofd tijdens deze show vol Ferrari’s, Lamborghini’s, Lancia’s en Alfa Romeo’s.

Over deze deal

  • Ticket voor autoshow “Viva Italia”
  • Geldig voor 1 volwassene OF 1 kind van 6 t/m 12 jaar oud
  • Datum: zondag 31 mei 2020
  • Tijd: van 09.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: TT Circuit Assen
  • Kinderen t/m 5 jaar gratis
  • Let op: exclusief parkeerticket à € 6

Tijdens het pinksterweekend op zondag 31 mei 2020 kleurt het asfalt van TT Circuit Assen weer rood door de Ferrari’s, geel door de Lancia’s, en zwart door de Lamborghini’s. De beste Italiaanse racepaarden worden van stal gehaald om voor je neus parmantig te paraderen. Vanaf de tribune maak je shows en tijdritten mee, van beginners tot bekende coureurs en van Alfa Romeo tot Fiat Abarth. In de paddocks vind je de mooiste Italiaanse auto’s en op het circuit zelf volgt een parade met een stoet echte klassiekers. Heb je zelf een Italiaanse bolide? Meld je dan aan om mee te doen met de parade.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Viva Italia op 31 mei 2020 bij TT Circuit Assen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerticket à € 6, ter plaatse te betalen.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: kinderen t/m 5 jaar gratis, kindertickets zijn geldig voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Viva Italia,1 juni op TT Circuit Assen