Italië Evenement - Smaak & Stijl 2019

Kasteel de Haar

Tot 46% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Proef een grote variatie aan Italiaanse hapjes en wijnen, waag een (Italiaans) dansje en geniet van het indrukwekkende kasteel en de tuinen.

Wat je krijgt


  • Tickets voor Italië Evenement - Smaak & Stijl
  • Data en tijden: vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019 van 10.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 in Utrecht

Tijdens Italië Evenement - Smaak & Stijl neem je in de tuinen en parken van Kasteel de Haar een kijkje in de Italiaanse keuken van dit seizoen. Je kan de hele dag lekker happen van traditionele en moderne gerechtjes in Italiaanse stijl. En uiteraard is er ook ruime keuze uit speciaal geselecteerde wijnen.

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor een ticket voor vrijdag 24 mei 2019 - geldig voor 1 persoon (waarde € 18,55)
  • € 11,99 voor een ticket voor zaterdag 25 mei 2019 - geldig voor 1 persoon (waarde € 18,55)

Zoals de Italianen van tradities houden is ook het Italië Evenement in de afgelopen 16 jaar uitgegroeid tot een feestelijke traditie om de zomer in te luiden. En dit jaar worden er een paar verrassende smaakversterkers ingezet. Geniet niet alleen van culinair Italië, maar ook van de karakteristieke omgeving en meer dan 150 gezellige stands, exposities en inspirerende activiteiten zoals traditionele dans en wijnproeverijen.

Nieuw dit jaar is het Proeflokaal, een centrale hotspot voor fijnproevers waar bijzondere wijnen, oliën, kazen en andere lekkernijen gepresenteerd worden. En wil je je nu écht in Italië wanen, dan kan dit met een spectaculaire VR-ervaring. De hoofdrolspelers Brenda en Diederik van de tv-serie “Het Italiaanse Dorp: Ollolai” zijn aanwezig en nemen je mee het dorp in, waar je op het Sardijnse plein de smaken van Sardinië proeft. En ook de straattheater-shows zijn niet te missen. Niet alleen op de podia, maar overal op het terrein kan je dit jaar genieten van sfeermakende shows.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Italië Evenement op 24 en 25 mei 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten à € 8 per auto.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: tickets kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie en niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Italië Evenement - Smaak & Stijl 2019


Italië Evenement - Smaak & Stijl 2019

Tickets & Evenementen, Festival, Eten en drinken, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.