Geen nieuwe meldingen

Onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis in heel seizoen 2019

Kies optie

In een Notendop

Onbeperkt toegang tot je favoriete attractiepark(en) en veel extra’s, zoals gratis parkeren en korting bij restaurants en shops.

Over deze deal

Kies uit twee opties

 • € 39,95 voor het Zilver-abonnement seizoen 2019 (Attractiepark Slagharen) voor 1 persoon

 • € 54,50 voor het Goud-abonnement seizoen 2019 (Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis) voor 1 persoon

Inhoud Zilver-abonnement:

 • Onbeperkt toegang (tot 5 januari 2020) tot Attractiepark Slagharen
 • Extra voordelen bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen:
  • Gratis parkeren bij het park
  • Vouchers voor gratis extra’s
  • Neem opa en oma gratis mee
  • Korting bij diverse andere parken
  • 15% korting op verblijf
  • 15% korting in restaurants & shops
  • Onbeperkt toegang tot Aqua Mexicana voor eenmalig € 12,50

Inhoud Goud-abonnement:

 • Onbeperkt toegang (tot 5 januari 2020) tot Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Movie Park Germany en Belantis
 • Extra voordelen bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen:
  • Gratis parkeren bij het park
  • Vouchers voor gratis extra’s
  • Neem opa en oma gratis mee
  • Korting of eenmalig gratis toegang bij diverse andere parken
  • 50% korting op de entreeprijs van Attractiepark Slagharen voor maximaal 5 introducees
  • 15% korting op verblijf
  • 20% korting in restaurants & shops
  • Onbeperkt toegang tot Aqua Mexicana voor eenmalig € 12,95

Alle voordelen van het Zilver en Goud-abonnement zie je hier.

Attractiepark Slagharen

Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Met meer dan 30 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er meer dan genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld voor een adrenalinekick in de spectaculaire attractie Gold Rush: de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt. Of beklim als echte ranger de nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path: een adventure trail met 36 obstakels, waaronder een 8 meter hoge klimwand en een 115 meter lange rollglider. Om bij te komen van al je avonturen neem je bijvoorbeeld plaats in het American Circus Theater waar de klunzige Alex de Brandweerman spannende stunts uithaalt. En in de Music Hall plof je niet alleen neer voor een lekker patatje, maar ook voor een show van de zingende en dansende wasberen Randy & Rosie.

Bobbejaanland

Slechts 30 kilometer over de Belgische grens ligt het pretpark Bobbejaanland. In het plezantste land valt voor jong en oud wat te beleven met keuze uit meer dan 40 attracties. Van achtbanen met duizelingwekkende loopings tot gigantische wildwaterbanen en prachtige draaimolens. Behalve het Wilde Westen-thema kan je de tropische jungle ontdekken en griezelen in het horrorpark. Honger gekregen van alle actie? Neem dan even pauze bij één van de verschillende cafés en restaurants voor bijvoorbeeld Belgische frieten, pizza of een verse fruitsalade.

Movie Park Germany

Op nog geen uur vanaf Arnhem, vlak over de grens in Duitsland, stap je in de wereld van je favoriete films en televisieseries. Movie Park Germany is hét film- en entertainmentpark met meer dan 40 adembenemende attracties, spectaculaire achtbanen en sensationele shows. Thrillseekers gaan voor een ritje in de nieuwe triple launch-achtbaan Star Trek: Operation Enterprise met warpsnelheid wordt je als een katapult gelanceerd tot 40 meter hoogte tijdens een intergalactische missie. Liever wat minder adrenaline? Duik dan in een lang verloren wereld van dinosaurussen en ga met dr. Carter mee op een expeditie ver onder de aarde. Of ga in Nickland met kinderhelden SpongeBob en Dora op de foto.

Belantis

Avonturenrijk Belantis ligt net buiten Leipzig op zo’n 550 km van de Nederlandse grens. Dit familiepark heeft meer dan 60 attracties voor jong en oud en je kan er zomaar je favoriete Nickelodeon-figuren tegen het lijf lopen. Adrenalinejunkies gillen de longen uit hun lijf in achtbaan de Huracan of waterattractie de Vloek van de Faro. Wat rustiger aan gaat het in de draaimolen en vanuit de “Drachenflug” heb je een prachtig uitzicht over het hele park. Ook zijn er dagelijks verschillende shows te bewonderen en zijn er uiteraard genoeg mogelijkheden om een bij te tanken in één van de restaurants of cafés.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor het gehele seizoen 2019 (t/m 5 januari 2020)
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Activeren: neem je afgedrukte groupon mee naar de receptie van Attractiepark Slagharen, want dit is de enige plek waar je je abonnement kan activeren. Met het Zilver-abonnement heb je vervolgens onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen en met het Goud-abonnement heb je vervolgens onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Movie Park Germany én Belantis.
Meer info: geen restitutie mogelijk. De gratis toegang tot Movie Park Germany is niet geldig op 19, 26 en 31 oktober en 2 november 2019. De actuele openingstijden vind je op de websites van de attractieparken. Om wachtrijen aan de servicedesk te voorkomen stuur je van tevoren een e-mail naar ticketservice@slagharen.com met hierin je grouponcode, naam, pasfoto en de gewenste ophaaldatum. Je wisselt je groupon dan op de gewenste datum direct in voor je abonnement. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Attractie- en Vakantiepark Slagharen