Geen nieuwe meldingen

Workshop "Art" van 1,5 uur incl. doek van 60 x 80 cm bij Jacksart in Apeldoorn

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Onder leiding van kunstenaar Jack zet je in 1,5 uur je eigen kunstwerk in elkaar op een doek van 60 bij 80 cm dat je later ophaalt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Anders dan tijdens een kookworkshop is het tijdens een schilderworkshop wél de bedoeling om lekker te kliederen, prettig te spetteren en overal mee te kwakken. Maak je handen vies voor de schone kunst bij Jacksart.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een workshop “Art” voor 1 personen (waarde € 39)
  • € 37,99 voor een workshop “Art” voor 2 personen (waarde € 78)
  • € 74,99 voor een workshop “Art” voor 4 personen (waarde € 156)
  • € 144,99 voor een workshop “Art” voor 8 personen (waarde € 312)

Ontdek jouw vorm van kunst alleen of met een grote groep vrienden of collega’s: alles is mogelijk. Inspiratie komt direct dankzij het kleurrijke atelier van de kunstenaar. Na ontvangst zal Jack zijn werk uitleggen en laten zien hoe je zelf aan de slag kan. Je krijgt een doek van 60 x 80 centimeter, maar mochten je aspiraties groter zijn dan dat, dan kan je tegen een meerprijs grotere doeken bestellen (ter plaatse te betalen):

  • 100 x 70 + € 10
  • 100 x 70 3D + € 20
  • 100 x 100 3D + € 30
  • 100 x 150 3D + € 45

De workshop is inclusief koffie en thee. Andere drankjes zijn tegen betaling te verkrijgen. Het is aan te raden oude kleding en schoenen aan te trekken.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag om 11.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: doeken mogen bij Jacksart blijven om te drogen. Droogtijd circa 3 dagen. Doeken moeten binnen 2 weken opgehaald worden. Het is aan te raden oude kleding en schoenen aan te trekken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jacksart

Jack Liemburg is al vijftien jaar kunstenaar en heeft naam gemaakt in Nederland, België en Spanje. Door fotografie en schilderwerk op unieke wijze te combineren heeft Jack een herkenbare stijl ontwikkeld, die hij met veel passie en kracht weet neer te zetten en over te brengen. Zijn atelier vind je in Apeldoorn, op een minuut of tien lopen vanaf NS-station Apeldoorn, tegenover de Kamer van Koophandel.

Jacksart

Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.