Geen nieuwe meldingen

Jaiselings specials

Wernhoutseweg 181-183, Wernhout

Onbeperkt pannenkoeken voor 2, 4 of 6 personen inclusief dessert bij Jaiselings Specials

Kies optie

In een Notendop

Doe je tegoed aan de verscheidene pannenkoeken (344 keuzes) in een pannenkoekenhuis dat gelegen is aan de Belgische en Nederlandse grens.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit de volgende opties

  • € 14,99 voor onbeperkt pannenkoeken voor 2 personen (waarde € 95)
  • € 26,99 voor onbeperkt pannenkoeken voor 4 personen (waarde € 190)
  • € 39,99 voor onbeperkt pannenkoeken voor 6 personen (waarde € 285)

Je hebt keuze uit het gehele assortiment. Dit zijn liefst 344 pannenkoeken en 16 desserts. Voor de complete kaart kijk je hier.

Jaiselings Specials

Jaiselings Specials is een pannenkoekenhuis dat pas in mei 2014 zijn deuren heeft geopend. Het pannenkoekenhuis is gelegen in een voormalig klooster aan de Belgische en Nederlandse grens. Binnen is het gezellig en buiten is een prachtig terras aangelegd waar je met mooi weer kan plaatsnemen. Zowel binnen als buiten is er daarnaast speelgelegenheid voor de kinderen. Jaiselings Specials leent zich zodoende ook uitstekend voor kinderfeestjes.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op zaterdag en zondag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. In de lente en zomer ook geldig op woensdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon.
Reserveren: verplicht online op www.jaiselingsspecials.com/reserveren, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Je kan pas een nieuwe pannenkoek bestellen als je de vorige hebt opgegeten. Voor elke niet opgegeten pannenkoek wordt € 5 in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jaiselings specials